Posebna ponudba za Peugeot Boxer

Aktualno, Novosti

Peugeot je v sodelovanju z 8 centri širom Slovenije do konca aprila 2014 pripravil za pravne osebe posebno ponudbo tovarniško predelanih vozil Boxer kiper in Boxer Cabin Crew opremljenih z motorjem 2.2 HDi.

Podjetje Peugeot Slovenija d.o.o. je v sodelovanju z osmimi poslovnimi centri širom Slovenije do konca aprila 2014 pripravil za pravne osebe posebno ponudbo tovarniško predelanih vozil Peugeot Boxer kiper (prekucnik za prevoz tovora) in Peugeot Boxer Cabin Crew (furgon z dvema vrstama sedežev za prevoz 7 oseb in tovora) opremljenih z motorjem 2.2 HDi 130.

Cena za zgornji verziji vozil brez DDV je 14.999 EUR , v primeru nakupa s Peugeot financiranjem pa je mesečni obrok že 272 EUR.

Peugeotov izbor Boxer  nudi veliko več kot zgolj vozila za prevoz blaga. Na voljo so  modeli, ki so bili posebej prilagojeni  dejavnosti in seveda  voznikom.

peugeot boxer prekucnik 2014Glede na to, da niti dve poslovni dejavnosti nista identični,  izbor vozil Boxer nudi številne modele, razpoložljive v različnih višinah in dolžinah in poleg tega še možnost izbire med štirimi motorji HDi.  Na voljo je s priročnimi funkcijami, kot sta najnižji nakladalni prag tega tržnega razreda in maksimalno uporabna notranjost.

Boxer se zna izvrstno prilagoditi vsem poklicnim dejavnostim. Poleg vsega tega je tu še inovativna oblikovna zasnova, ki poskrbi za dinamično in moderno podobo vašega podjetja, vsakič ko se odpravite na cesto.

Vsa vozila iz izbora so opremljena s prednjo premo s trikotnim vpetjem tipa pseudo Mac Pherson s stabilizacijskim drogom. Tovrstna tehnologija omogoča strog nadzor nad geometrijo, kar boxerju zagotavlja odlično lego na cesti in nudi obilo udobja pri uporabi.

Boxer nudi veliko malih pozornosti, s katerimi bo voznikovo življenje še lažje. Njegovo kabino odlikujejo udobje, osvetljenost in uporabnost.

Varstvo okolja in skrb za prihodnost našega planeta sodijo med največje izzive, s katerimi se danes soočamo. Znamka Peugeot že dolgo let izumlja inovacije z namenom znižanja porabe goriva svojih vozil, zmanjšanja izpustov trdnih delcev in tudi občutnega zmanjšanja izpustov CO2. Tehnologija raznih boxerjevih motorjev HDi nudi nizko porabo goriva in hkrati tudi zmerno stopnjo izpustov CO2.