Posadka Premrl-Brešer pred začetkom državnega prvenstva

Avtomobilizem, Reli, Slovenija, Šport

Po reliju Lavanttal se bo ta vikend pričelo letošnje slovensko državno prvenstvo. Reli Maribor bo potekal le v soboto 18.4., sestavljalo pa ga bo osem hitrostnih preizkušenj (tri različne) v skupni dolžini 74,50 km, pri čemer skupna dolžina relija znaša 171,80 km. Prijavljenih je 27 posadk, med njimi tudi MGM Racing team z voznikom Gregom Premrlom in […]

Po reliju Lavanttal se bo ta vikend pričelo letošnje slovensko državno prvenstvo. Reli Maribor bo potekal le v soboto 18.4., sestavljalo pa ga bo osem hitrostnih preizkušenj (tri različne) v skupni dolžini 74,50 km, pri čemer skupna dolžina relija znaša 171,80 km. Prijavljenih je 27 posadk, med njimi tudi MGM Racing team z voznikom Gregom Premrlom in sovoznikom Gregorjem Brešerjem v vozilu DS3 R3.

Lav-1279Grega se ponovnega boja za točke vsekakor veseli: “ReliMaribor bo tako kot že nekaj zadnjih let zahteven in bo vsekakor zanimiv uvod v novo sezono državnega prvenstva. Glede na boljše vožnje na zadnjem reliju Lavantal v Avstriji se bova z Gregorjem potrudila, da bova tudi tokrat z DS3 R3 že od štarta na najvišjih mestih slovenske razvrstitve. Vremenska napoved za soboto ni kaj preveč obetavna , a z ekipo smo dobro pripravljeni in komaj čakamo na štart relija!”