Pogovor z vodjo produktnega planiranja pri Renaultu

Aktualno, Saloni, Zanimivosti

V Ženevi smo se tekom avtomobilskega salona pogovarjali z gospodom Alijem Kassaijem, podpredsednikom produktnega planiranja pri Renaultu. S prvim aprilom bo Ali, ki je kariero pri Renaultu pričel davnega leta 1990, postal še član Renaultovega managment komiteja. Rojen leta 1962 in nosilec doktorata iz turbo-mehanskih vibracij ima zelo zanimiv pogled na “future mobility”. Vsekakor pa ni […]

V Ženevi smo se tekom avtomobilskega salona pogovarjali z gospodom Alijem Kassaijem, podpredsednikom produktnega planiranja pri Renaultu.

S prvim aprilom bo Ali, ki je kariero pri Renaultu pričel davnega leta 1990, postal še član Renaultovega managment komiteja.

Ali Kassai, ne le avtomobilistični strokovnjak, ampak tudi človek s srcem. Za več o tem pa v zadnjem delu videa…

Rojen leta 1962 in nosilec doktorata iz turbo-mehanskih vibracij ima zelo zanimiv pogled na “future mobility”. Vsekakor pa ni edini, ki tako misli, saj so podobnega mnenja tudi ostali velikani avtomobilske industrije. Da je “Car sharing” pomemben element mobilnosti v prihodnosti, še posebej na območjih, kjer je gostota prometa večja je poudaril tudi Dr. Dieter Zetsche, dolgoletni predsednik Daimlerja. Medtem, ko je Michael Winkler, vodja razvoja pogonskih sistemov pri Hyundai-Kia skupini povedal, da lahko pričakujemo hiter razvoj povezanih, električnih ter avtonomnih vozil.

Prihodnost športnih Renaultov?

ZOE na steroidih. ? Kako vam je všeč? ⚡ #renaultzoe #ev #genevamotorshow

A post shared by Avant2Go (@avant2go) on