Otvoritev novega Moto center Laba v BTC

Motociklizem, Šport

Za vse ljubitelje hitrih jeklenih konjičkov danes, 24. januarja, ob 17. uri, v BTC-ju (Hala 6) odpira svoja vrata trgovina z opremo za motoriste – Moto center Laba iz Litije. Na 250 kvadratnih metrih boste lahko izbirali med ponudbo blagovnih znamk Alpinestars, Nolan, X-Lite, Nexx in Motul. Ko bo sonce spet pokazalo prve žarke in […]

Za vse ljubitelje hitrih jeklenih konjičkov danes, 24. januarja, ob 17. uri, v BTC-ju (Hala 6) odpira svoja vrata trgovina z opremo za motoriste – Moto center Laba iz Litije.

Na 250 kvadratnih metrih boste lahko izbirali med ponudbo blagovnih znamk Alpinestars, Nolan, X-Lite, Nexx in Motul.

ktm rc8 track 2013

Ko bo sonce spet pokazalo prve žarke in se boste podali na prvo letošnjo vožnjo, bo pomembno imeti tudi dobro zaščitno opremo, pa naj bo to dirkališče, mestna vožnja, nedeljski izlet, avanturistično popotovanje ali motokros. Kot navajajo v trgovini, vam znamka Alpinestars ponuja oblačila, obutev, ščitnike hrbta, vratu, kolen, komolcev, podoblačila in dodatke, da bo vaša vožnja varnejša in prijetnejša.

Nolan in X-Lite sta že znani znamki za motoristične čelade, v mesecu februarju pa boste v Moto centru Laba izbirali tudi med čeladami Nexx.

Vabljeni, da preverite vso ponudbo.