Opel v 24 urah prodal več kot 300 vozil

Aktualno

Pretekli teden je Opel že devetič zapored pričel leto z že legendarno akcijo Oplovih 24 ur. Oplovi saloni so bili odprti tudi pozno v noč in tako so imeli obiskovalci na voljo dovolj časa, da se podrobneje seznanijo z vozili in ugodno ponudbo, ki je bila pripravljena za to akcijo. V 24 urah se je […]

Pretekli teden je Opel že devetič zapored pričel leto z že legendarno akcijo Oplovih 24 ur. Oplovi saloni so bili odprti tudi pozno v noč in tako so imeli obiskovalci na voljo dovolj časa, da se podrobneje seznanijo z vozili in ugodno ponudbo, ki je bila pripravljena za to akcijo.

V 24 urah se je tokrat za nakup odločilo 327 strank, kar je več kot je bila lani povprečna mesečna prodaja znamke Opel.

opel astra tourer 2013

Dobro polovico vseh prodanih vozil v tej akciji sta predstavljali Astra, v vseh svojih različicah s skupaj 33 odstotki in Corsa s 26 odstotki. Približno enakega zanimanja pa so bili deležni modeli Insignia, Meriva in pred kratkim predstavljena nova Mokka in sicer po 10 odstotkov vsak.

Oplova akcija 24 ur je skozi leta postala prepoznavna znamka za ugodno ponudbo vozil Opel in zazanati je, da se predvsem lastniki vozil Opel odločijo za zamenjavo svojega vozila ravno v času trajanja te akcije.