Opala! Tudi znana gurmanka Sandra že leta prisega na WIZ Avto!

Nasveti

Zakaj ne bi še ti preveril, informativni izračun za tvoj avto in se prepričal o prednostih WIZ. Poskusi, nič te ne stane.

Mnenje je napisala Sandra Salihović, ki WIZ Avto zavarovanju zaupa že  četrto leto.

“Bližal se je oktober 2015. Dring, dring … Zaslišala sem alarm telefona, na zaslonu se je izpisalo “KMALU ti poteče zavarovanje”. Zavila sem z očmi, zopet bo na sporedu mukotrpno čakanje pri teti na zavarovalnici. Mukotrpno predvsem zato, ker je znesek avto zavarovanja navadno neugoden za denarnico … Ali žep, odvisno kje nosite naokoli svoje evre.

Pred tem sem imela prometno nesrečo, izgubila bonus, šla v malus in imela leta 2014/2015 zelo visoko polno kasko zavarovanje. Tako visoko, kot je bila povprečna mesečna bruto plača v aprilu 2015 Tisto leto sem vozila avto Polo, letnik 2010. Globoko verjamem, da se vsaka stvar zgodi s svojim namenom. Če se prepustiš toku, se vse stvari zgodijo ob točno določenem času, takrat ko je potrebno. In takrat je bilo več kot potrebno, da pride informacija o WIZ zavarovanju do mene. Zanj mi je povedal oči, njemu je povedal kolega, kolegu pa … Kdo bi vedel. Saj vemo kako informacije zaokrožijo. Dobre in slabe. Ta je bila vsekakor dobra. Ne dobra, odlična.

Potem je bila situacija sledeča: nemudoma sem v Google vtipkala WIZ zavarovanje, kliknila na gumb “WIZ Avto izračun cene”, izpolnila potrebne podatke v enostavnih korakih, ki so mi vzeli eno, dve, največ tri minute. Vse je že takrat potekalo online in bilo zelo enostavno. Informativni izračun z zavarovalnim zneskom se je pojavil na zaslonu v sekundi. WOW, nisem verjela, za vsak slučaj sem naredila izračun še enkrat. Na zaslonu se ni pokazal znesek povprečne bruto slovenske plače, ampak bistveno nižji Razlika je bila občutna, jaz pa presrečna. Ampak, ker imam o vseh stvareh še 10 dodatnih vprašanj, sem o avto zavarovanju WIZ povprašala še na Twitterju.  Tipkam, tipkam hitro. Še hitreje dobim odgovor kar direktno od ekipe WIZ zavarovanja, prosijo za številko, opravimo prijeten telefonski pogovor, vzeli so si čas zame in še 1x smo skupaj naredili izračun – nič se nisem zmotila! Tako sem sklenila zavarovanje online en, dva, tri.

Zamenjala sem 4 zavarovalnice, avto zavarovanja WIZ še nisem! Zakaj?

1. Ugodno avtomobilsko zavarovanje z možnostjo odplačevanja na obroke in tudi pomembnim popustom ob enkratnem plačilu.

2. Absolutna prednost je ta, da zavarovanje lahko urediš iz domačega naslonjača.

3. Prijazni zaposleni, ki to dejansko so. Odzivnost na vprašanja preko maila je ekspresna.

4. Odlična kritja. Po novem tudi WIZ Delni kasko, ki ima dva paketa: WIZ Cesta in WIZ Parkirišče.

Zakaj ne bi še ti preveril, informativni izračun za tvoj avto in se prepričal o prednostih WIZ. Poskusi, nič te ne stane.

Zavarovanje WIZ se Sandri zahvaljuje za zvestobo in prijazen zapis.