Omejena serija Volvo XC60, S60 in V60

Aktualno

Omejena serija modelov Volvo XC60, S60 in V60 prinaša vrhunske pakete opreme z izjemnim prihrankom do 4.600 EUR. Nekatere ponudbe so ustvarjene za vrhunski užitek. Takšna je tudi omejena serija mojstrsko dizajniranih modelov Volvo XC60, S60 in V60, ki združuje švedski dizajn in legendarno švedsko varnost. Ti vrhunski modeli Volvo so opremljeni z razkošno paleto […]

Omejena serija modelov Volvo XC60, S60 in V60 prinaša vrhunske pakete opreme z izjemnim prihrankom do 4.600 EUR.

Nekatere ponudbe so ustvarjene za vrhunski užitek. Takšna je tudi omejena serija mojstrsko dizajniranih modelov Volvo XC60, S60 in V60, ki združuje švedski dizajn in legendarno švedsko varnost. Ti vrhunski modeli Volvo so opremljeni z razkošno paleto dodatne opreme brezhibnega sloga. 

Volvo xc60 umazan 2012

Nova omejena serija modelov Volvo, poleg že legendarne Volvo varnosti, nudi vrhunsko udobje in razkošno opremo, ob kateri zastane dih. Dovolj je že pogled v popis dodatne opreme, ki med drugim vključuje: senzor za dež, ki je praktičen za vožnjo v tem klimatsko spremenljivem času, izjemen Audio sistem High Performance Multimedia, ki prinaša zvok kristalne čistosti, sistem kakovosti zraka (AQS), ki je odličen za tiste, ki imajo težave z dihanjem, ali tiste, ki iščejo vrhunske standarde zraka v notranjosti vozila. Tukaj sta tudi notranje vzvratno ogledalo s samodejnim zasenčenjem in navigacijski sistem RTI, ustvarjen, da zagotavlja vse pomembne informacije za voznika na avtocesti ali v mestnem prometu. Glede na izbrani model in opcijo dopolnjujejo popis dodatne opreme še mnogi uporabni sistemi in tehnologije.

Ta odlična ponudba omejenih modelov traja do razprodaje zalog. Zato naj vsi pravi ljubitelji vrhunskih modelov kontaktirajo najbližjega prodajalca Volvo vozil in se prepričajo o prednosti te omejene serije. Ponudba velja za omejene serije modelov Volvo XC60, S60 in V60, pri nakupu katerih znaša prihranek tudi do 4.600 EUR.