Omejena serija Renault chess edition

Aktualno, Novosti

Družba Renault Nissan Slovenija, ki zagotavlja prodajo vozil znamke Renault na ozemlju Adriatic, je pripravila ekskluzivno, samo na Adriaticu dosegljivo omejeno serijo vozil Chess Edition.

Družba Renault Nissan Slovenija, ki zagotavlja prodajo vozil znamke Renault na ozemlju Adriatic, je pripravila ekskluzivno, samo na Adriaticu dosegljivo omejeno serijo vozil Chess Edition s kraljevsko opremo in cenami, ki se začnejo že pri 8.490 evrih.

Chess Edition vozila so Twingo, petvratni Megane in Megane Grandtour, limuzinski Fluence in potniški Trafic.

RENAULT CHESS EDITION 2013

Omejena serija Renault Twingo Chess Edition

Twingo Chess Edition 1.2 16v za 8.490 evrov kupcu z omejeno serijo prinaša notranje in zunanje dodatke, posebno oblazinjenje, posebno kovinsko barvo in izstopajoča platišča, vse za atraktivnejši izgled tega edinega slovenskega avtomobila. Za večje udobje so šahovski Twingoti opremljeni s pomičnima zadnjima sedežema, regulatorjem in omejevalnikom hitrosti in po višini nastavljivim voznikovim sedežem. S tem Twingo Chess kupcu prinaša dodatni prihranek v višini več kot tisoč evrov glede na enako opremljeno vozilo izven omejene serije.

Omejena serija Renault Megane Chess Edition

Petvratni Megane Chess Edition 1.6 16v za 12.990 evrov kupcu za večje udobje prinaša samodejno klimatsko napravo, brisalnika s senzorjem za dež, LED dnevne luči, električni pomik stekel zadaj, sredinski zaslon za roke zadaj ter platišča iz lahke litine in kovinsko barvo. Podobno velja tudi za Megane Grandtour Chess Edition, ki je z dizelskim motorjem dCi 90 na voljo za 15.490 evrov. S to opremo znaša za Megane prihranek 1.300 evrov, karavanski Megane Grandtour pa prinaša za 1.500 evrov dodatne opreme.

Omejena serija Renault Fluence Chess Edition

Limuzina Renault Fluence 1.6 16v se v omejeni seriji Chess s ceno 13.690 podobno kot Megane ponaša s samodejno klimatsko napravo, brisalniki s senzorjem za dež, LED dnevnimi lučmi ter platišči iz lahke litine in kovinsko barvo. Nakup omejene serije kupcu prinaša prihranek v višini slabih 1.400 evrov. 

Omejena serija Renault Trafic Passenger Chess edition

Največji model v omejeni seriji je potniška izvedba kombija Renaut Passenger dCi 115. Ta v zmagovalni šahovski potezi kupcu za 24.490 evrov (25.690 evrov v izvedbi s posebno črno barvo) prinaša navigacijski sistem Carminat Tom Tom s kartografijo Evrope in paket varnostne opreme s stranskimi varnostnimi zavesami in alarmno napravo. Velikosti vozila primerno je tudi prihranek tu za kupca največji, saj lahko z dodatno opremo v seriji Chess Edition prihrani več kot 1.700 evrov v primerjavi z enako opremljenim Traficom iz redne ponudbe.

Za vsa vozila, naročena v mesecu juniju, velja cenovna obljuba – tudi, če bo vozilo dobavljeno po 1. juliju, bo cena ostala nespremenjena, saj bo Renault Nissan Slovenija pokril razliko v ceni med starim in novim davkom.