Novi Crafter je mednarodni kombi leta 2017

Novosti, Saloni

Za kurirske službe in logistična podjetja, obrtnike, serviserje in mobilne delavnice, gradbena in gozdarska podjetja, podjetja za prevoz potnikov, medicinske prevoze, reševalne službe ali policijo, za vsak segment imajo pri znamki Volkswagen Gospodarska vozila po meri izdelano rešitev.  Novi Crafter Crafter je predstavnik nove generacije Volkswagnovih lahkih gospodarskih vozil, ki so bolj kot kdajkoli prej […]

Za kurirske službe in logistična podjetja, obrtnike, serviserje in mobilne delavnice, gradbena in gozdarska podjetja, podjetja za prevoz potnikov, medicinske prevoze, reševalne službe ali policijo, za vsak segment imajo pri znamki Volkswagen Gospodarska vozila po meri izdelano rešitev. 

Novi Crafter

Crafter je predstavnik nove generacije Volkswagnovih lahkih gospodarskih vozil, ki so bolj kot kdajkoli prej prilagojena potrebam strank. Direktor znamke Scholz:

To revolucionarno vozilo smo razvili skupaj z našimi najpomembnejšimi strankami in ga tako v veliki meri prilagodili njihovim službenim potrebam.

Crafter_Heck

Novi Crafter z mnogimi izpeljankami, novimi pogonskimi sistemi in inovativnimi asistenčnimi sistemi ponuja toliko možnosti uporabe in mobilnih rešitev, kot jih doslej še ni bilo.

Kot koncept transportnega vozila prihodnosti je novi Crafter bolj učinkovit, bolj kakovosten, bolj digitalen, bolj trajnostno naravnan in bolj vsestransko uporaben kot katerokoli transportno vozilo doslej in tudi sicer narekuje smer razvoja prihodnjih generacij Volkswagnovih gospodarskih vozil, poudarja Scholz.

Inovativni koncept novega Crafterja je nagradila tudi strokovna žirija, ki jo sestavlja 24 mednarodnih avtomobilističnih novinarjev, ki je Crafter izbrala za “mednarodni kombi leta 2017“, to pa je najuglednejši naslov v segmentu gospodarskih vozil.

e-Crafter

Med zvezdami avtomobilskega salona v Hannovru je tudi model e-Crafter, ki je tu doživel svetovno premiero.

Model e-Crafter smo razvili posebej v interesu brez­emisijskega transporta v središčih mest. Z njim bomo poslovanje olajšali predvsem kurirskim službam in špediterjem,” je povedal direktor znamke VW GV Scholz.

Znamka Volkswagen Gospodarska vozila z njim svojim strankam ponuja prepričljivo alternativo za Crafter s klasičnim motorjem z notranjim zgoreva­njem, stranke bodo z e-Crafterjem lahko svojo dejavnost v središčih mest opravljale tudi potem, ko bodo ta dovoljevala promet samo še električnim vozilom.