Nova različica 360° vozila Nissana Qashqai

Novosti

Nova različica 360° se pozicionira med obstoječi nivo opreme Acenta in vrhunsko opremljenim nivojem opreme Tekna, kar pomeni, da so določene Nissanove napredne tehnologije še dostopnejše. Zunanjost nove različice opreme 360° krasijo 18-palčna aluminijska platišča z elegantnim in prepoznavnim diamantnim zaključkom. Prav tako ima zatemnjena stekla zadaj. Kupci ki si želijo še več lahko izberejo […]

Nova različica 360° se pozicionira med obstoječi nivo opreme Acenta in vrhunsko opremljenim nivojem opreme Tekna, kar pomeni, da so določene Nissanove napredne tehnologije še dostopnejše.

Zunanjost nove različice opreme 360° krasijo 18-palčna aluminijska platišča z elegantnim in prepoznavnim diamantnim zaključkom. Prav tako ima zatemnjena stekla zadaj. Kupci ki si želijo še več lahko izberejo opcijski paket Steklena streha s panoramsko stekleno streho po celotni dolžini ter strešnimi nosilci.

nissan-Qashqai-360

Nissanova strast po uvedbi novih tehnologij čim širšemu krogu uporabnikov je tako predstavila opremo za varnost, udobnost in zabavo v novi različici opreme 360°. V središču pozornosti je panoramski zaslon (Around View Monitor, AVM), Nissanov edinstveni pripomoček za parkiranje in vožnjo, ki vozniku ponuja  panoramski pogled na prostor v neposredni bližini vozila. Panoramski zaslon je popolnoma integriran v Qashqaijev najnovejši sistem zabave NissanConnect, zbirki tehnologije ki vključuje možnost povezovanja pametnega telefona in naprednega sistema satelitske navigacije z načrtovanjem potovanja Google Send to Car.

V serijski opremi modela Qashqai 360° so vključeni inteligentni ključ ‘IKey’, parkirni senzorji spredaj in zadaj ter vzvratno ogledalo s funkcijo automatske zatemnitve.

Kupci, ki se odločijo za različico 360° bo navdušil obsežni varnostni paket. Nissanov priznani sistem Safety Shield je standard, ki čedalje večjem številu voznikov ponuja brezskrbnost v vožnji in tehnologije ki se prvič pojavljajo v tem segmentu vozil. Ti vključujejo sistem za izogib čelnega trčenja, prepoznavanje prometnih znakov, opozarjanje na nenamerno spremembo voznega pasu in avtomatsko vklapljanje in izklapljanje dolgih luči.

Nissan Qashqai 360° je na voljo pri vseh aktualnih motorjih in menjalnikih.