Nova celoletna pnevmatika point 4 seasons

Zanimivosti

Skupina Point S napoveduje razširitev ponudbe pnevmatik lastne blagovne znamke Point S. Po letni pnevmatiki Summerstar in zimski Winterstar so včaraj v Parizu predstavili pnevmatiko Point S 4 Seasons. Pnevmatika 4 Seasons je nastala kot rezultat številnih inovacij in odgovor na vse večje povpraševanje v tem segmentu, še posebej v evropskih državah. Septembra bo nova pnevmatika na […]

Skupina Point S napoveduje razširitev ponudbe pnevmatik lastne blagovne znamke Point S. Po letni pnevmatiki Summerstar in zimski Winterstar so včaraj v Parizu predstavili pnevmatiko Point S 4 Seasons. Pnevmatika 4 Seasons je nastala kot rezultat številnih inovacij in odgovor na vse večje povpraševanje v tem segmentu, še posebej v evropskih državah. Septembra bo nova pnevmatika na voljo tudi v Sloveniji.

»Ne želimo spodbujati naših strank, da se odločijo za uporabo celoletnih pnevmatik, saj priporočamo, da uporabljajo pozimi zimske in poleti letne pnevmatike. Vendar želimo ponuditi alternativno ponudbo pnevmatikam velikih blagovnih znamk,« pojasnjuje vstop v nov segment Emilie Faure,  produktni vodja v Point S. Po poti znamke Winterstar je skupina Point S interesirana za razvoj in zadovoljitev novih tržnih segmentov. Nova pnevmatika bo na voljo ekskluzivno na prodajnih mestih Point S. Kot tudi vse obstoječe pnevmatike Point S so tudi te razvite in izdelane v sodelovanju z enem izmed največjih proizvajalcev v Evropi.

Pnevmatika ima poletju prilagojen zunanji del pnevmatike in zimskim razmeram prilagojen osrednji del profila pnevmatike. Pnevmatika ustreza zahtevam 3PMSF (certificiranje zimskih pnevmatik). Kljub temu nova pnevmatika 4 Seasons ni namenjena zamenjavi zimske pnevmatike. Pokriva povsem novo področje, ki ga Point S doslej še ni obvladoval. Na voljo je v 20 različnih dimenzijah in tako pokriva širok spekter osebnih vozil in je odlična alternativa že uveljavljenim

Pnevmatika bo v Sloveniji na voljo z mesecem septembrom. »Veseli smo, da lahko naši mreži Point S ponudimo nov izdelek, ki navdušuje z kvaliteto, evropsko izdelavo in razvojem, ter seveda privlačno ceno. Prav razmerje med kakovostjo in ceno je tisto, kar odlikuje znamko Point S. Nove pnevmatike 4 Seasons bodo ekskluzivno na voljo samo v prodajni mreži Point-S,« je dejal mag. Andrej Bogataj iz Point-S Slovenija. Znamka Point-S ja danes prisotna že v 30 evropskih državah in povezuje več kot 3.300 poslovalnic. V mrežo Point-S je povezanih 15 podjetij iz celotne Slovenije, uradni nosilec znamke je podjetje Špan d.o.o.