Nov prodajni salon vozil Citroën in DS v Novem Mestu

Poslovno

Podjetje Avto center Vidic je v začetku letošnjega leta na Ljubljanski cesti 91 v Novem mestu odprlo nov prodajno servisni salon za vozila Citroën in DS, ki bo stranke in ljubitelje teh dveh znamk pričakal s celovito prodajno in servisno ponudbo na 480 m². Dejavnost podjetja obsega prodajo novih vozil znamke Citroên in DS, prodajo […]

Podjetje Avto center Vidic je v začetku letošnjega leta na Ljubljanski cesti 91 v Novem mestu odprlo nov prodajno servisni salon za vozila Citroën in DS, ki bo stranke in ljubitelje teh dveh znamk pričakal s celovito prodajno in servisno ponudbo na 480 m².

Dejavnost podjetja obsega prodajo novih vozil znamke Citroên in DS, prodajo rabljenih vozil vseh znamk, prodajo dodatne opreme in Citroën in DS boutique izdelkov, prodajo originalnih rezervnih delov ter celovito servisno ponudbo.

Citroën Slovenija si bo tudi v prihodnje prizadeval širiti svojo prodajno mrežo in z nenehnim vlaganjem v kakovost in izobraževanje prodajalcev nadaljevati svojo rast prodaje osebnih in lahkih gospodarskih vozil.

Citroen-novo-mesto