Nismo praznuje 30 let drznega inženiringa

Poslovno

Nissan ob svoji 30. obletnici Nismo praznuje 30 let drznega inženiringa z izvedbo tedna dogodkov po vsem svetu, vključno s sodelovanjem na največjih dogodkih motošporta v Združenih državah Amerike in v Evropi. Inženirji Nismo od leta 1984 oblikujejo Nissanov genski zapis za edinstvene dosežke z vrsto projektov na osnovi drznih tehnologij. V svojem 30. letu […]

Nissan ob svoji 30. obletnici Nismo praznuje 30 let drznega inženiringa z izvedbo tedna dogodkov po vsem svetu, vključno s sodelovanjem na največjih dogodkih motošporta v Združenih državah Amerike in v Evropi.

Inženirji Nismo od leta 1984 oblikujejo Nissanov genski zapis za edinstvene dosežke z vrsto projektov na osnovi drznih tehnologij. V svojem 30. letu se podjetje podaja v do zdaj največji projekt: oblikovanje modela Nissan GT-R LM Nismo, izzivalca Nissanovega LM P1.

nismo-tovarna

Začeli so s praznovanjem 30. rojstnega dne Nismo v Yokohami, na Japonskem, kjer so jubilej obeležili vsi, ki so igrali pomembno vlogo v zgodbi Nismo. Nato se bo nadaljevalo na svetovnih dogodkih motošporta na dirkališčih Circuit of the Americas v Austinu, Teksas, in v nemškem Nürburgringu.

Nismo vse od časov prvega predsednika uprave podjetja, Yasuharuja Nambaja, do danes dolguje svojo uspešnost trdemu delu in požrtvovalnosti številnih predhodnikov,” pravi Shoichi Miyatani, predsednik uprave Nismo.