Nagrajeni Peugeotovi koncesionarji

Aktualno

Podjetje Peugeot Slovenija je na dogodku ob zaključku leta, organiziranem za koncesionarje, v ljubljanskem Grand hotelu Union, že tretjič podelil priznanja najboljšim.

Podjetje Peugeot Slovenija je na dogodku ob zaključku leta, organiziranem za koncesionarje, v ljubljanskem Grand hotelu Union, že tretjič podelil priznanja najboljšim. V skrbi za čim boljše storitve za kupce in stranke je Peugeot – po tem, ko že obstajajo odlikovanja za kvaliteto na mednarodnem nivoju – uvedel letna priznanja tudi na nacionalni ravni. Ta obsegajo štiri kategorije: koncesionar leta na področju finančnih storitev, na področju servisiranja vozil, na področju prodaje vozil in najboljši koncesionar tekočega leta. Letošnjega srečanja se je udeležil tudi nekdanji direktor znamke Peugeot Slovenija g. Alberic CHOPELIN, sedaj zaposlen kot izvršni direktor za osrednjo in vzhodno Evropo znamke Peugeot.

peugeot 2008 notranjostNajboljši koncesionar znamke Peugeot v letu 2013 na področju poprodajnih  storitev je tisti  pooblaščeni serviser znamke Peugeot, ki  ob doseganju zastavljenih ciljev prodaje nadomestnih delov  zagotavlja tudi največji nivo kvalitete na področju servisiranja vozil. Takšen pristop jim zagotavlja dolgoročen uspeh, saj se stranke k njim vračajo… kadar je to seveda potrebno. Torej se vrnejo zaradi  potrebne storitve in ne zaradi nekakovostno opravljenega dela. Tako v zadnjem letu ne beležijo nobene vrnitve strank zaradi nepopolno ali nekakovostno opravljenega dela. Letos je to AC PROFEKT iz MURSKE SOBOTE.

Peugeotov prodajalec leta 2013 je tisti, ki ve, da se odnos s stranko ne konča ob predaji vozila, tisti, ki ceni in ustrezno motivira ter nagrajuje svojo prodajno ekipo, tisti, ki ve, da stranki prodajamo najboljše produkte, tisti, ki ve, da vsaka številka šteje, In je tisti, ki verjame v prihodnost blagovne znamke Peugeot. Za najboljšega koncesionarja leta na področju prodaje vozil je bilo izbrano podjetje RODEX iz RADOMELJ.

rok turk peugeot 208 2013Najboljši koncesionar v letu 2013 na področju financiranja in dodatnih finančnih ali zavarovalnih storitev je koncesionar, ki 100% predstavlja znamko Peugeot tudi na področju financiranja strank. Z doseganjem kvalitete procesov med koncesionarjem in družbo Peugeot financiranje doseže najkrajši možni čas odobrite in dosega visok delež financiranja končnih strank v sorazmerju na prodajo. Ta koncesionar ima tudi pregledno stanje zaloge svojih vozil in nadomestnih delov, ter v rokih poravnava svoje obveznosti. To priznanje je letos prejelo podjetje AC PROFEKT iz MURSKE SOBOTE. 

Kdo je najboljši koncesionar? Kaj je tisto kar dela najboljši koncesionar? Najboljši koncesionar je tisti ki je: najboljši na vseh področjih koncesijskih dejavnosti , dosega najboljše rezultate v svoji regiji, pozna vse stranke in podjetja v svoji regiji, se aktivno ukvarja s svojimi strankami na področju prodaje in poprodaje, ga označujeta strast in zvestoba do znamke Peugeot.

Ta koncesionar si za svoj profesionalizem in pripadnost Peugeotu zasluži naziv KONCESIONAR LETA. In letos je to AVTOTEHNA VIS iz LJUBLJANE.