MOL sedaj tudi v Zasavju

Aktualno

Skupina MOL, ki je prisotna v več kot 40 državah z več kot 1.700 bencinskimi servisi, razširja svojo prisotnost v srednjeevropski regiji. Na slovenskem trgu je mednarodna naftna in plinska družba otvorila že svoj 32. bencinski servis. Servis bo med drugim ponujal tudi avtoplin. Skupina MOL odpira svoj prvi na novo zgrajen bencinski servis v […]

Skupina MOL, ki je prisotna v več kot 40 državah z več kot 1.700 bencinskimi servisi, razširja svojo prisotnost v srednjeevropski regiji. Na slovenskem trgu je mednarodna naftna in plinska družba otvorila že svoj 32. bencinski servis. Servis bo med drugim ponujal tudi avtoplin.

mol v zasavju 2013

Skupina MOL odpira svoj prvi na novo zgrajen bencinski servis v Zasavju, kjer bo z gorivom na voljo voznicam in voznikom, ki potujejo med Zagorjem in Trbovljami. V razvejani verigi svojih bencinskih servisov Skupina MOL zagotavlja varnost in učinkovitost pri uporabi goriva, pestro ponudbo, ugodnosti v povezavi s Tuš klub kartico ter mednarodnim kartičnim programom, ki ga vozniki lahko koristijo na več kot 1.700 bencinskih servisih od Jadrana pa vse do Črnega morja.

Vodja maloprodaje in marketinga Matevž Vrunč je ob otvoritvi novega bencinskega servisa povedal: “Skupina MOL slovenski prostor dopolnjuje kot oskrbovalec s kvalitetnimi gorivi svojih lastnih evropskih rafinerij. Nadaljujemo z rastjo na slovenskem trgu in s prizadevanjem za doseg desetodstotnega tržnega deleža na slovenskem trgu. Z vsakim novim bencinskim servisom na slovenskem trgu postajamo še bolj prepoznavni med slovenskimi strankami in s tem vseskozi širimo krog naših uporabnikov.”