Martin Jeršin po sedmih letih ponovno na gorskih dirkah

Avtomobilizem, GHD, Šport

Na GHD Gorjanci bo barve domačega Avto športnega društva Novo mesto zastopal Martin Jeršin. Znan obraz slovenskih gorskih dirk se po sedmih letih vrača prav na svoji domači preizkušnji. “Po sedmih letih premora se bom spet usedel za volan dirkalnika, saj mi želja po dirkah ni dala miru. S tem namenom od novembra pripravljamo avtomobil […]

Na GHD Gorjanci bo barve domačega Avto športnega društva Novo mesto zastopal Martin Jeršin. Znan obraz slovenskih gorskih dirk se po sedmih letih vrača prav na svoji domači preizkušnji.

11414540_452698274898973_334010980_n

“Po sedmih letih premora se bom spet usedel za volan dirkalnika, saj mi želja po dirkah ni dala miru. S tem namenom od novembra pripravljamo avtomobil – Hondo Integro Type-R. Avto, s katerim sem v preteklosti že dosegal odlične rezultate, smo s pomočjo družine, prijateljev in sponzorjev povsem obnovili in ga pripravili do te mere, da lahko upam, da bo hitrejši kot kdajkoli do sedaj. Z njim se bom predstavil na svoji domači gorsko-hitrostni dirki Gorjanci. Sama proga je po mojem okusu, saj je tehnična in hitra, kar jo naredi zelo zanimivo. V letošnji sezoni, če se bo vse izšlo, kot je treba, poleg Gorjancev načrtujem tudi nastope na preostalih dirkah slovenskega državnega prvenstva. Konkretnih ciljev v prvenstvu si trenutno ne postavljam, si pa na vsaki dirki želim čim višje uvrstitve. Pred dirko na Gorjancih nisem nervozen, bom pa z radovednostjo preizkusil, če smo avto dobro pripravili in sem z njim lahko konkurenčen tekmec,” je pred dirko povedal Jeršin, ki bo pred domačo publiko tekmoval znotraj divizije 3 slovenskega državnega prvenstva.

11269718_452697311565736_1771286417_n

Vabljeni tudi k branju kratke predstavitve tekmovalne proge GHD Gorjanci.