Luksuz v potovalnem razredu V

Aktualno, Novosti

Novi razred V bo prihodnjo spomlad ena izmed večjih novosti pri Mercedes-Benzu. Omogočal bo več individualnosti in predvsem več udobja za potnike.

Novi razred V bo prihodnjo spomlad ena izmed večjih novosti pri Mercedes-Benzu. Omogočal bo več individualnosti in predvsem več udobja za potnike.

Notranjost novega razreda V je Mercedes-Benz že predstavil. Naredili so velik korak naprej in jo približali rabni osebnih vozil. Tako naj bi naslednik Viana zapolnjeval različne potrebe, tako družinske, poslovne kot prostočasne. Ena izmed novosti bo tudi ločeno odpiranje zadnjega okna na prtljažnih vratih, kar smo doslej poznali pri osebnih vozilih.

Mercedes-Benz razred V

Velik del razvoja so namenili novi generaciji sedežev z izboljšanim udobjem in bočno oporo. Razred V bo tako omogočal udobje limuzine na dolgih potovanjih. Sedeže bo mogoče tudi na novo zlagati ali jih seveda povsem odstraniti. Povečali bodo tudi zmogljivost klimatske naprave. Potniki bodo lahko izbirali med tremi načini delovanja (usmerjen, srednje in razpršeni). Klimatska naprava bo imela tudi senzor sončnih žarkov in tako prilagajala moč delovanja. Klimatsko napravo bo mogoče vklopiti tudi preko stikala na ključu vozila. Tako bodo potniki lahko vstopili v ohlajen potovalnik.

The new Mercedes-Benz V-Class – Interior, Fond, TecDays 2013

V potovalniku bo na voljo tudi ambientna osvetlitev in vsi varnostni sistemi, ki jih poznamo iz programa osebnih vozil Mercedes-Benz.