l'Automobile Magazine o Renaultih

Aktualno

V februarski številki revije l’Automobile Magazine je bilo objavljeno poročilo o TOP 100 najbolj zanesljivih avtomobilih, v katerem je navedenih 100 modelov 25 različnih znamk. Sedem modelov Renault se je v svojih kategorijah uvrstilo med najboljše tri, ostali modeli Renault pa so bili uvrščeni vsaj med najboljših 10. Razvrstitev revije l’Automobile Magazine ne priznava le dosežkov […]

V februarski številki revije l’Automobile Magazine je bilo objavljeno poročilo o TOP 100 najbolj zanesljivih avtomobilih, v katerem je navedenih 100 modelov 25 različnih znamk.

Sedem modelov Renault se je v svojih kategorijah uvrstilo med najboljše tri, ostali modeli Renault pa so bili uvrščeni vsaj med najboljših 10. Razvrstitev revije l’Automobile Magazine ne priznava le dosežkov posameznih modelov ampak splošen in trajen napredek v kakovosti in zanesljivosti pri vseh modelih Renault.

Tudi Twingo sodi med kakovostne avtomobile sodeč po francoski reviji.

Tudi Twingo sodi med kakovostne avtomobile sodeč po francoski reviji.

Že maja lani sta v referenčnem poročilu ADAC Pannenstatistik Twingo in Mégane dobila oceno “odlično” za kakovost izdelave v zadnjih štirih letih. Seznam revije l’Automobile Magazine Top 100 po zanesljivosti je ta trend še potrdil, saj je Twingo spet dobil najvišjo oceno za “izjemno” raven zanesljivosti, Mégane in Mégane Coupé pa sta v svojih kategorijah osvojila deljeno prvo mesto.

S kakovostjo v svoji genski zasnovi zasnovani modeli Scénic, Grand Scénic, Laguna in Laguna Coupé so v svojih kategorijah osvojili druga mesta. 

Clio III je bil prvi avtomobil novega obdobja osredotočenosti na zagotavljanje kakovosti, ki se je začelo leta 2005. Uvrstil se je med najboljše tri.

Zanesljivost je postala adut Renaulta, saj se vsi modeli postopoma uvrščajo med najboljše v neodvisnih študijah, anketah med kupci in novinarskih poročilih v številnih državah. 

Ti rezultati so plod programa za zagotavljanje kakovosti, ki ga pri Renaultu izvajajo že nekaj let. Izvajanje tega programa je bilo uvedeno na globalni ravni, v vsaki tovarni in v vsaki državi. V vseh Renaultovih tovarnah po svetu zdaj delajo po istih standardih. Strogo izvajanje Sistema Proizvodnje Renault (SPR) omogoča uvedbo zahtev po kakovosti v velikoserijsko proizvodnjo raznolikih modelov. S tem je Renaultu uspelo doseči trajno izboljšanje zanesljivosti, trdoživost pa je jedrni del snovanja in izdelave vsakega vozila znamke Renault.