Koprski RK in Citroen odslej tesneje povezana

Aktualno

Zmagovalna miselnost, ki jo imajo v genih, iščejo tudi v drugih športih oziroma športnikih. RK Cimos Koper je v zadnjih letih najboljša športna ekipa na Primorskem. Odločitev, da pričneta sodelovati, zato ni bila težka.

Citroen je od nekdaj povezana s športom, saj so že vrsto let v samem vrhu svetovnega rallyja.
 

Zmagovalna miselnost, ki jo imajo v genih, iščejo tudi v drugih športih oziroma športnikih. RK Cimos Koper je v zadnjih letih najboljša športna ekipa na Primorskem. Odločitev, da pričneta sodelovati, zato ni bila težka. Citroen je tako prek njihovega novega pooblaščenega prodajalca in serviserja v Kopru, družbe AVTOPRIM Koper, dal v uporabo pet vozil, s katerimi bodo rokometaši in predstavniki kluba lažje izvajali svoje naloge.

EDC8FA2A-FBEA-11E1-B8C4-56C165B94067

Vozila so rokometaši Cimosa prevzeli na kratki slovesnosti v Citroenovem prodajnem salonu v Kopru tik pred odhodom na kvalifikacijski turnir za uvrstitev v Ligo prvakov, ki bo v Franciji. Kapetan Uroš Rapotec je poudaril, da se športniki zavedajo težkega gospodarskega položaja in da so vsakega tovrstnega sodelovanja zelo veseli. Oddolžili se bodo z vrhunskimi predstavami in uspehi, saj bo tako pokrovitelj dosegel svoj osnovni namen.
 
Direktor družbe Avtoprim Dean Hrvatin je dodal, da se v družbi veselijo sodelovanja z vrhunskimi športniki, ki dosegajo veliko prepoznavnost med ljudmi. Mednje nedvomno sodi kolektiv RK Cimos Koper, ki z dosežki v zadnjih letih sega vedno bliže evropskemu vrhu in je tako dokazal, da se s trdim delom lahko veliko doseže.