Koledar ALPRA design 2013

Aktualno

Med polnoletnostjo in okroglim jubilejem se nahaja devetnajsto leto. Toliko let že izhajajo avtomobilsko-oblikovalski koledarji ALPRA DESIGN. Vsako novo nadaljevanje pa prinaša novo rdečo nit, ki se vije skozi 12 stranic. Koledar prikazuje oblikovalske zamisli dvanajstih izrazito elegantnih avtomobilov.

Med polnoletnostjo in okroglim jubilejem se nahaja devetnajsto leto.

Toliko let že izhajajo avtomobilsko-oblikovalski koledarji ALPRA DESIGN. Vsako novo nadaljevanje pa prinaša novo rdečo nit, ki se vije skozi 12 stranic.

3F10D848-4AA7-11E2-9438-E7A465B94067

Eleganca oblikovanja
 
Koledar ALPRA DESIGN 2013 prikazuje oblikovalske zamisli dvanajstih izrazito elegantnih avtomobilov – limuzin, kupejev in kabrioletov. Avtomobili so prikazani v stranskem pogledu, kjer najbolje pridejo do izraza njihove ključne oblikovne linije. Vse oblikovne zamisli so plod domišljije oblikovalca Aleksandra Praperja. Avtomobilsko-oblikovalska tematika je v ponudbi stenskih koledarjev edinstvena tudi izven naših meja. Oblikovne zamisli neobstoječih avtomobilov so namreč edina možnost, da je lahko avtomobilski koledar nevtralen do obstoječih znamk in primeren za ljubitelje raznovrstnih avtomobilov. Njegov namen ni reklamiranje avtomobilskih znamk, pač pa estetike dizajna in same tiskovine.
 
Eksotična tematika je podprta z videzom in izdelavo koledarja ter nizko naklado. Grafična podoba koledarja je prečiščeno-elegantna in pregledna. Ponovno so nad številkami dni dodane tudi številke tednov. Koledar ima tudi tokrat vstavljen dodaten list, na katerem je številka posameznega izvoda in lastnoročni avtorjev podpis. Razlaga tematike je zapisana v petih jezikih. 
 
A elegance in kakovosti koledar ALPRA DESIGN 2013 ne poudarja le z videzom upodobljenih avtomobilov, temveč tudi s kakovostjo izdelave. Prvič v dolgoletni zgodovini koledarjev ALPRA DESIGN je uporabljena dodatna srebrna barva – kot detajl, ki podkrepi prestižen videz in povezavo s kovinskimi izdelki – avtomobili.
 
Nove ugodnosti za kupce
 
Poseben, inovativen koledar ima posebne kupce, ki cenijo vložen trud, ideje in kakovost samega izdelka. Letos prvič uvajajo dodatne ugodnosti za kupce. Poleg nižanja cen, z večanjem količine naročenih koledarjev, lahko kupci letos prvič uveljavljajo tudi popuste na storitve podjetja Alpra Design kakor tudi nekaterih prijateljskih podjetij. 
 
Osnovni podatki
 
Koledar ALPRA DESIGN 2013 vsebuje naslovnico, predlist, 12 stranic in podložni karton. Tiskan je na kakovostnem 250 g papirju velikosti 49 x 34 centimetrov. Na podložnem kartonu pa je prostor, namenjen dotisku logotipa podjetja (velikosti 49 x 6 cm). Koledar je vstavljen v belo kartonsko škatlo. Cena za manjše količine: 13,5 € 
 
Koledar ALPRA DESIGN 2012 je ljubiteljski, nevtralen, domišljijski, ekskluziven in kakovosten! Primeren je za uporabo v različnih državah, saj so meseci zapisani samo s številkami.