Volvo in Ericsson združujeta moči

Aktualno

Volvo in Ericsson bosta sodelovala pri tehnološkemu razvoju v industriji vodečih inovacij na področju internetnih storitev v vozilu. Volvova strokovnost o voznikovem vedenju in zahtevah varnosti bo v sodelovanju z Ericssonovim znanjem in integraciji sistema uporabljena za izbiro storitev.

Volvo in Ericsson bosta sodelovala pri tehnološkemu razvoju v industriji vodečih inovacij na področju internetnih storitev v vozilu.

Volvova strokovnost o voznikovem vedenju in zahtevah prometne varnosti bo v sodelovanju z Ericssonovim znanjem pri svetovanju in integraciji sistema uporabljena za definiranje in izbiro storitev.

015154A0-B14C-11E1-BCC1-540A66B94067

– Connected Vehicle Cloud, ki temelji na Ericssonovi platformi Multiservice Delivery Platform bo zagotavljal infotainment, aplikacije in komunikacijske storitve v novih Volvo vozilih.

– Vozniki in potniki bodo lahko uporabljali storitve v oblakih in aplikacije.

– Upravljanje storitev, svetovanje in integracijo sistema zagotavlja Ericsson. 

Volvo in Ericsson bosta skupaj zasnovala ekosistem povezanega avtomobila. Avtomobil ima naravno vlogo v povezani družbi in vsi, ki želijo imeti korist od povezanega avtomobila, bodo imeli to možnost. Rešitev pokriva vsa Volvo tržišča po svetu, nadzoroval pa jo bo Ericsson.

Voznik bo lahko prenesel aplikacije, ustvaril spletno rezervacijo servisa in komuniciral s prijatelji preko platforme Connected Vehicle Cloud, ki bo zasnovana na Ericssonovi platformi Service Enablement Platform. Partnerstvo bo temeljilo na hitrem razvoju Volvove platforme vozil SPA. Storitve povezovanja v vozilu bodo predstavljene v novih Volvo vozilih, s čimer si Volvo želi zagotoviti vodilni položaj na tem področju.