Nubira odslej lacetti

Aktualno

Ime nubira se z novim modelnim letom poslavlja. Petvratnemu lacettiju, ki je na slovenskem trgu prisoten od sredine aprila, se bosta namreč kmalu pridružili štirivratna in karavanska različica , ki bosta odslej prav tako nosili…

Ime nubira se z novim modelnim letom poslavlja. Petvratnemu lacettiju, ki je na slovenskem trgu prisoten od sredine aprila, se bosta namreč kmalu pridružili štirivratna in karavanska različica , ki bosta odslej prav tako nosili ime lacetti. Nov lacetti station wagon bo na slovenske ceste zapeljal v drugi polovici septembra in bo sprva na voljo z dvema bencinskima motorjema, 1,6-litrskim s 109 KM in 1.8-litrskim s 122 KM.

Chevroleti z novimi paketi opreme

Nubira pa ni dobila le novega imena, temveč so novi tudi paketi opreme, ki so doslej nosili izključno črkovne oznake (S, SE, SX in CDX). Tako se sedaj imenujejo plus, star, elite, premium in platinum. Chevrolet lacetti v vseh treh karoserijskih različicah v svoji najbogatejši opremi platinum ponuja elektronsko klima napravo, prednji in stranski zračni blazini za voznika in sovoznika, ABS z nadzorom nad zdrsom pogonskih koles (TC), ohišji zunanjih ogledal in odbijača v barvi vozila, usnjen volanski obroč s teleskopsko nastavitvijo, ledveno oporo na voznikovem in sopotnikovem sedežu, električni pomik prednjih in zadnjih stekel ter zunanjih ogledal, tipalo za dež, radio s CD izmenjevalnikom in upravljanjem na volanu. Oznake paketov veljajo tudi za ostale chevroletove modele.

Lacetti sport

Na trg prav tako prihaja tudi lacetti sport , ki bo na voljo izključno v petvratni izvedbi in z 1.8-litrskim bencinskim motorjem. Športnega lacettija krasijo številne optične izboljšave, med drugim nova maska motorja, aluminijasta platišča, volanski obroč v kombinaciji usnja in aluminija, podaljšanimi pragovi, znižano podvozje in zadnje aerodinamično krilce.