Maserati quattroporte z Goodyearovimi pnevmatikami

Aktualno

Pnevmatike s podaljšano mobilnostjo (run-flat) Goodyear, ki omogočajo nadaljevanje vožnje kljub zmanjšanemu tlaku, so bile izbrane kot ekskluzivne pnevmatike za enega najhitrejših in najbolj zaželenih avtomobilov na svetu, za Maseratija Quattroporte. Prestižna italijanska športna limuzina…

Pnevmatike s podaljšano mobilnostjo (run-flat) Goodyear, ki omogočajo nadaljevanje vožnje kljub zmanjšanemu tlaku, so bile izbrane kot ekskluzivne pnevmatike za enega najhitrejših in najbolj zaželenih avtomobilov na svetu, za Maseratija Quattroporte.

Prestižna italijanska športna limuzina bo opremljena s pnevmatikami Goodyear Eagle F1 GS-D3, ki jih po tehnologiji EMT (Extended Mobility Technology, tehnologija podaljšane mobilnosti) izdelujejo v Fuldi, tovarni koncerna Goodyear v Nemčiji. 19-inčne pnevmatike so razvili v Goodyearovem Tehničnem centru v Luksemburgu, na sprednjih kolesih bodo nameščene v dimenziji 245/40ZR, na zadnjih pa v dimenziji 285/35ZR. Goodyear je sicer največji dobavitelj pnevmatik s podaljšano mobilnostjo, ki vozniku kljub predrtosti omogočajo nadaljevanje vožnje.