Jaz, robot na internetu

Aktualno, Zanimivosti

Medtem ko se v naših kinematografih šele vrtijo napovedniki filma Jaz, robot z Willom Smithom v glavni vlogi, na internetu že lahko kupite številne rekvizite, ki so jih uporabljali pri snemanju. Podviga se je lotila…

Medtem ko se v naših kinematografih šele vrtijo napovedniki filma Jaz, robot z Willom Smithom v glavni vlogi, na internetu že lahko kupite številne rekvizite, ki so jih uporabljali pri snemanju. Podviga se je lotila največja spletna avkcijska hiša eBay v sodelovanju s produkcentsko hišo Twentieth Century Fox.

Za primerno ceno, ki zaradi silnega uspeha filma in številnih ljubiteljev verjetno ni prav nizka, si lahko omislite vse od usnjene jakne glavnega protagonista pa do telesnih delov robotov in policijskih značk, le Audijevega futurističnega kupeja žal ni med njimi. Znanstveno-fantastični Jaz, robot je doslej samo v ZDA s predvajanjem zaslužil več kot 120 milijonov zelencev in tudi v drugih državah sodi med najbolj uspešne. Avkcija bo trajala do 17. avgusta, film pa v naše kraje pride konec septembra. Pohitite!