Osvežen v modelsko leto 2005

Aktualno

Bentley arnage nas v modelskem letu 2005 pričakuje rahlo osveženo zunanjostjo in nekaj spremembami pri mehaniki. Svojo dolžnost bo pod motornim pokrovom še naprej opravljal 6.75-litrski osemvaljnik, odslej s čistejšim izpuhom, ki ustreza okoljevarstvenim standardom…

Bentley arnage nas v modelskem letu 2005 pričakuje rahlo osveženo zunanjostjo in nekaj spremembami pri mehaniki. Svojo dolžnost bo pod motornim pokrovom še naprej opravljal 6.75-litrski osemvaljnik, odslej s čistejšim izpuhom, ki ustreza okoljevarstvenim standardom Euro 4.

 Prenovljenega arnaga najlažje prepoznamo po novem sprednjem delu, ki zajema tudi pokrov motorja in odbijač ter novih aluminijastih platiščih. Kupci lahko izbirajo med štiridesetimi barvnimi odtenki karoserije (prej 22), ki jih lahko kombinirajo s 27 odtenki notranjosti.V potniški kabini najdemo spremenjeno armaturno ploščo s še za stopnjo žlahtnejšimi materiali. Očem skrite spremembe so optimirana zadnja prema, ki zagotavlja bolj harmonične vozne lastnosti in znani 6.75-litrski V8 z dvema turbinskima polnilnikoma, ki izpolnjuje standarde Euro 4 in sodi v skupino LEV(low emission vehicle) v ZDA. V modelih arnage R in RL zmore 495 KM in 835 Nm navora, pri arnagu T, ki predstavlja vrh ponudbe, pa 456 KM in 875 Nm. Slednji do hitrosti sto km/h pospeši v 5,8 s.