Možnost podaljšanja garancije

Aktualno

Podjetje Renault Slovenija je od 10. maja dalje fizičnim osebam ponudilo možnost podaljšanja redne garancije za nove avtomobile Renault. Po besedah Aleša Suhorepca, vodja službe Renault Financiranje, so za svoje kupce pripravili najbolj optimalen paket,…

Podjetje Renault Slovenija je od 10. maja dalje fizičnim osebam ponudilo možnost podaljšanja redne garancije za nove avtomobile Renault. Po besedah Aleša Suhorepca, vodja službe Renault Financiranje, so za svoje kupce pripravili najbolj optimalen paket, kmalu pa bodo pripravili tudi ponudbo za pravne osebe.

Cena ‘Podaljšane garancije Renault’ z dveh na štiri leta oziroma do 80 tisoč prevoženih kilometrov je odvisna od modela avtomobila in motorja ter znaša od 55 tisoč tolarjev (za večino različic modelov twingo, clio, thalia in kangoo) do 240 tisoč tolarjev (modela espace in vel satis). Kupci se lahko zanjo odločijo v obdobju do enega leta po prevzemu vozila, velja pa tudi ob zamenjavi lastništva. S tem je Renault med evropskimi avtomobilskimi znamkami v Sloveniji prvi približal kupcu tudi na tak način, čeprav za doplačilo, medtem ko vzhodni avtomobilski proizvajalci že v osnovi nudijo tri leta garancije oziroma do 100 tisoč kilometrov.


Sorodne vsebine