Za razred večji prtljažnik

Aktualno

Po uspešnem začetku prodaje nove astre bo jeseni v prodajne salone zapeljala tudi karavanska različica. Astra caravan bo temeljila na platformi zafire, s tem bo v primerjavi z običajno različico pridobila dobrih osem centimetrov daljšo…

Po uspešnem začetku prodaje nove astre bo jeseni v prodajne salone zapeljala tudi karavanska različica. Astra caravan bo temeljila na platformi zafire, s tem bo v primerjavi z običajno različico pridobila dobrih osem centimetrov daljšo medosno razdaljo.

Astra s karavanskim zadkom nadaljuje s petvratnim modelom začrtane linije karoserije tudi na zadku. Prostornina prtljažnika se je v primerjavi s predhodnico povečala za slabih petdeset litrov in znaša ugodnih 530 l, kar je povsem enako kot pri večji vectri. Za brezskrbno prevažanje različnih tovorov bodo kupci lahko doplačali za poseben sistem pritrjevanja imenovan FlexOrganizer. Motorna paleta se bo enako kot pri limuzini pričela z 1.4-litrskim twinport motorjem s 90 KM, na voljo bosta še 1.6-litrski s 105 KM, 1.8-litrski s 125 KM in 2.0-litrski s 170 KM. Dizelske barve bosta zastopala 1.7-litrska CDTI z 80 KM oziroma 100 KM.


Sorodne vsebine