Carglass z mobilnim servisom

Aktualno

Na področju popravil avtostekel odslej ne bo potrebno več izgubljati nepotrebnega časa ob dostavi vozila na servis, saj so pri podjetju Carglass poskrbeli za novo storitev, ki prihrani čas in odvečne poti. Z mobilnim vozilom,…

Na področju popravil avtostekel odslej ne bo potrebno več izgubljati nepotrebnega časa ob dostavi vozila na servis, saj so pri podjetju Carglass poskrbeli za novo storitev, ki prihrani čas in odvečne poti. Z mobilnim vozilom, ki vsebuje vse, kar je potrebno za popravilo ali menjavo avtostekel, se pripeljejo do stranke in popravilo opravijo kar pred domačo garažo.

Z mobilnim servisom pri Carglassu opravijo vse storitve povezane z avtostekli, zagotavljajo pa enako kakovost opravljene storitve kot v servisni delavnici. Poškodbe vetrobranskega stekla do velikosti kovanca za 5 tolarjev popravijo s posebno napravo Glass medic, za popravilo pa jamčijo z 10-letno garancijo. Poleg poškodb vetrobranskega stekla opravljajo tudi zamenjave vetrobranskih in stranskih stekel, pa tudi vgradnjo začasnih pleksi stekel. Pleksi stekla so kakovosten nadomestek tedaj, kadar primernega stekla ni na zalogi, kar je včasih primer pri redkejših, bolj »eksotičnih« modelih vozil. Pri montaži uporabljajo posebno robotizirano dvigala, ki omogoča, da namesto dveh popravilo opravi en sam serviser. Pri podjetju Carglass poudarjajo tudi ekološko naravnanost, serviser po končanem delu za seboj pospravi vse smeti. Telefonska številka mobilnega servisa je 080 2662, v ponudbi pa še naprej ostaja tudi klasična storitev servisiranja v njihovih delavnicah.

Foto: Carglass


Sorodne vsebine