Svež obraz

Aktualno

Hyundaijev enoprostorec trajet je doživel rahlo osvežitev. Med zunanje spremembe sodijo nova maska motorja, žarometi pod trendovskim prosojnim steklom, bočni smerniki, zadnje luči. Nekaj sprememb je z novimi barvnimi odtenki doživela tudi notranjost. Osnovno motorno izbiro…

Hyundaijev enoprostorec trajet je doživel rahlo osvežitev. Med zunanje spremembe sodijo nova maska motorja, žarometi pod trendovskim prosojnim steklom, bočni smerniki, zadnje luči. Nekaj sprememb je z novimi barvnimi odtenki doživela tudi notranjost.

Osnovno motorno izbiro predstavlja dvolitrski bencinski motor s 140 KM, ki trajeta do hitrosti sto km/h požene v 12,6 s, stane pa 4,9 mio SIT. Za prenos moči na sprednji kolesi skrbi petstopenjski ročni menjalnik, samodejni menjalnik pa je na voljo za doplačilo (230.000 SIT). Tako kot prej je trajet na voljo z 2.7-litrskim šestvaljnikom s 173 KM in ceno šestih milijonov SIT ter z 2.0-litrskim turbodizlom CRDi s 111 KM in ceno 5,4 mio SIT. S prenovo je nekoliko bogatejša tudi serijska oprema.