Vrednost avtomobila na zapestju

Aktualno

V švicarskem Baslu so danes zaprli vrata mednarodnega sejma ur in nakita Basel World, ki sodi med elitne prireditve s področja luksuznih dobrin. Letos si je izdelke 2100 izbranih razstavljalcev ogledalo 80.000 obiskovalcev, ki med…

V švicarskem Baslu so danes zaprli vrata mednarodnega sejma ur in nakita Basel World, ki sodi med elitne prireditve s področja luksuznih dobrin. Letos si je izdelke 2100 izbranih razstavljalcev ogledalo 80.000 obiskovalcev, ki med najprestižnejšimi izdelki niso mogli spregledati 65.000 evrov vredne Porschejeve zapestne ure.

Zapestna ura “Porsche-Design-Indicator“ je prva svoje vrste, ki se lahko pohvali z digitalnim prikazom štoparice, ki je zasnovan mehansko. To omogoča ta čas najbolj tehnološko kompleksen urni mehanizem, ki ga je mogoče dobiti pri serijsko izdelani zapestni uri. Ura se oblikovno ujema s carrero GT, izdelana je iz titana, še najbolj običajen pa je podatek o vodnem tesnjenju do globine 50 m. Uro so zasnovali v manufakturi Eterna SA, ki je v lasti prof. Ferdinanda Alexandra Porscheja, oblikovalca in člana nadzornega sveta pri Porscheju, letna proizvodnja pa je omejena le na 50 primerkov. In cena? Več kot porsche boxter ali cayenne S, ali s številko, 65.000 evrov.