Naročanje pnevmatik preko spleta

Aktualno

Sava Tires svojim poslovnim partnerjem, ki v Sloveniji prodajajo njihove pnevmatike, od danes dalje omogoča spletno naročanje pnevmatik blagovnih znamk Goodyear, Dunlop, Sava, Fulda in Debica. Prek aplikacije, ki se imenuje TOS (Tire Online Service),…

Sava Tires svojim poslovnim partnerjem, ki v Sloveniji prodajajo njihove pnevmatike, od danes dalje omogoča spletno naročanje pnevmatik blagovnih znamk Goodyear, Dunlop, Sava, Fulda in Debica.

Prek aplikacije, ki se imenuje TOS (Tire Online Service), se lahko poslovni partnerji z dodeljenim uporabniškim imenom in geslom povežejo z notranjim informacijskim sistemom Save Tires in naročajo kadarkoli, 24 ur na dan vse dni v letu. Poleg tega kupci lahko takoj preverijo, če je želeni izdelek na zalogi in imajo vpogled v status posameznih naročil, pregled preteklih naročil in uporabniškega računa. Koncern Goodyear, v katerem je tudi podjetje Sava Tires, je v dobrem letu v Evropi preko spleta prodal preko milijon pnevmatik, oziroma z drugimi besedami, v povprečju vsaka deseta v Evropi prodana pnevmatika koncerna Goodyear je bila prodana preko on-line sistema.