Angleži strežejo s prenovo

Aktualno

Na otoku so včeraj objavili prve informacije v zvezi s prenovljenim roverjem 45, ki je dobil posodobljeno zunanjost in notranjost. Zunaj so opazni predvsem novi žarometi v stilu večjega modela 75, v potniški kabini pa…

Na otoku so včeraj objavili prve informacije v zvezi s prenovljenim roverjem 45, ki je dobil posodobljeno zunanjost in notranjost. Zunaj so opazni predvsem novi žarometi v stilu večjega modela 75, v potniški kabini pa kompaktni rover ponuja predvsem več udobja in novo armaturno ploščo.

Rover nadaljuje tradicionalno oblikovalsko linijo, dodaja le nekaj značilnosti rovera 75, ki je nastal še pod bavarsko taktirko. Na sprednjem delu je poleg žarometov pod prosojnim steklom nov tudi odbijač z elegantnejšimi linijami, Angleži obljubljajo tudi spremembe zadnjega odbijača in nov pokrov prtljažnika. Letve v barvi karoserije na boku avtomobil optično podaljšajo, nadeli pa so mu tudi nova 16-palčna aluminijasta platišča. Nekaj sprememb je doživela notranjost, tam najdemo novo armaturno ploščo, sredinsko konzolo in spremenjena stikala. Angleška tradicija seveda ne more brez lesenih oblog s tremi novimi vzorci, nekaj pozornosti pa je bilo namenjeno tudi sedežem.