Hitra dekleta

Avtomobilizem, Slovenija, Šport

Podjetje Self d.o.o., ki ga ljubitelji avtomotošporta poznamo predvsem po olju Aral, ter Megaciklon d.o.o. (Indoor karting, Rollbar), skupaj pripravljajo 1. ARAL Lady challange. Dirka na kateri se bodo izključno dekleta pomerila med seboj v…

Podjetje Self d.o.o., ki ga ljubitelji avtomotošporta poznamo predvsem po olju Aral, ter Megaciklon d.o.o. (Indoor karting, Rollbar), skupaj pripravljajo 1. ARAL Lady challange. Dirka na kateri se bodo izključno dekleta pomerila med seboj v športu, ki nekako velja za moški šport, bo v petek 05.03.2004 v ljubljanskem BTC-ju v Roll baru. Začetni sestanek (Breffing) bo ob 17:00, takoj za tem pa se pričnejo tekmovalne vožnje. Glede na dejstvo da imamo v Sloveniji ta trenutek državno prvakinjo v Seicento Siemens junior pokalu Asjo Zupanc, ki je v lanski sezoni premagala vso moško konkurenco, si bo prav gotovo zanimivo ogledati dirko kjer bodo med seboj tekmovala sama dekleta. Upamo da se bo pokal prijel in bomo že kmalu videli tudi 2. dirko istega pokala.

Iztok Franko

Iztok Franko

Nekdanji urednik portala Avto.Over.Net deluje na področju avtomobilističnega novinarstva že vse od leta 2005. V svoji karieri je preizkusil že preko tisoč različnih avtomobilov. Najraje pa, kot pravi, sede v dirkalnike. V posebno čast si šteje, da je uspel dirkati proti asom svetovnega kova kot sta Fernando Alonso in Pedro De La Rosa... Trenutno živi in dela v Dubaju.

Sorodne vsebine