Možnost najema dirkalnega clia

Avtomobilizem, Slovenija, Šport

Lema racing vabi vse, ki bi se želeli preizkusiti v pokalnem renault cliu, da to storijo še pred koncem tega leta na atraktivnem dirkališču Adria pri Rovigu prihodnji teden, 3. in 4. novembra 2009. Poleg…

Lema racing vabi vse, ki bi se želeli preizkusiti v pokalnem renault cliu, da to storijo še pred koncem tega leta na atraktivnem dirkališču Adria pri Rovigu prihodnji teden, 3. in 4. novembra 2009.
Poleg najema dirkalnika bo Lema racing nudil tudi prisotnost svojih inštruktorjev in mehanikov, ki bodo svetovali pri sami tehniki vožnje, nastavitvah, ipd. Janez Milavec, Mirko in Jaka Marinšek imajo z dirkalniki francoske blagovne znamke veliko izkušenj saj poleg pokalnih renault cliov tekmujejo s formulo renault 2.0 v švicarskem prvenstvu.
Ekipa se bo odpravila na dirkališče le v primeru prijavljenih več kot štirih voznikov. Zaželjene so predhodne izkušnje. Na voljo sta dva pokalna renault clia. Več informacij na
www.lema.si ali na elektronskem naslovu [email protected].


Iztok Franko

Iztok Franko

Nekdanji urednik portala Avto.Over.Net deluje na področju avtomobilističnega novinarstva že vse od leta 2005. V svoji karieri je preizkusil že preko tisoč različnih avtomobilov. Najraje pa, kot pravi, sede v dirkalnike. V posebno čast si šteje, da je uspel dirkati proti asom svetovnega kova kot sta Fernando Alonso in Pedro De La Rosa... Trenutno živi in dela v Dubaju.

Sorodne vsebine