Prenovljeni C70

Aktualno

Za prihodnje modelsko leto je švedska tovarna pri modelu C70 pripravila nekaj novosti. Notranjost je bila deležna rahle prenove, kupci pa bodo veseli tudi prihrankov na račun nekoliko nižjih cen. Za osnovno različico, ki poslej…

Za prihodnje modelsko leto je švedska tovarna pri modelu C70 pripravila nekaj novosti. Notranjost je bila deležna rahle prenove, kupci pa bodo veseli tudi prihrankov na račun nekoliko nižjih cen. Za osnovno različico, ki poslej ne bo več označena kot »comfort«, bo potrebno odšteti 4.000 evrov manj kot prej.

Ime najbolj bogatega paketa opreme bo poslej namesto »premium« »collection«, na voljo pa bo v dveh barvnih različicah, kovinsko sivi z rjavim usnjem in črni z usnjem v antracitni barvi. Sem sodijo še 17-palčna kolesa z pnevmatikami dimenzij 225/45 R17, športni volanski obroč, vložki iz usnja na vratih in kovine okoli zračnih šob in na ročni zavori ter nekaj aluminijastih dodatkov na sredinski konzoli. Na voljo so trije motorji, osnovnega dvolitrskega s turbinskim polnilnikom in 163 KM dopolnjujeta še 2.4-litrski turbo z 200 KM in T5 z 245 KM.