Po kopnem, vodi in zraku

Aktualno, Zanimivosti

FAB1 se bo imenoval rožnati kabriolet s šestimi kolesi, ki bo omogočal potovanje tako po kopnem, vodi, kot tudi po zraku. Nabit z najmodernejšo tehnologijo bo nastopil v znanstveno fantastičnem filmu ‘Thunderbirds’. Film naj bi…

FAB1 se bo imenoval rožnati kabriolet s šestimi kolesi, ki bo omogočal potovanje tako po kopnem, vodi, kot tudi po zraku. Nabit z najmodernejšo tehnologijo bo nastopil v znanstveno fantastičnem filmu ‘Thunderbirds’.

Film naj bi začeli predvajati v ZDA poleti prihodnje leto, dogajanje pa je postavljeno v ne tako daljno prihodnost leta 2010. Film režira Jonathan Frakes, ki je imel prste vmes tudi pri filmih kot so ‘Johnny English’, ‘Notting Hill’, ‘Gospod Bean’ ter ‘Štiri poroke in pogreb’, tako da lahko zopet pričakujemo eno odštekano komedijo. FAB1, službeni avtomobil londonske agentke Lady Penelope, je bil sprva zamišljen kot rožnati Rolls Royce, a so se potem producenti odločili za Fordovega T-birda, ki so ga med drugim postavili na šest 22-palčnih koles.


Iztok Franko

Iztok Franko

Nekdanji urednik portala Avto.Over.Net deluje na področju avtomobilističnega novinarstva že vse od leta 2005. V svoji karieri je preizkusil že preko tisoč različnih avtomobilov. Najraje pa, kot pravi, sede v dirkalnike. V posebno čast si šteje, da je uspel dirkati proti asom svetovnega kova kot sta Fernando Alonso in Pedro De La Rosa... Trenutno živi in dela v Dubaju.

Sorodne vsebine