Skoraj razprodan

Aktualno

Prve SLR-je bodo srečni kupci dobili šele konec marca 2004, pa je celotna količina 3.500 vozil že skoraj razprodana. Po besedah Mercedesovega šefa Juergena Hubberta, boste morali za danes naročenega in 435.000 evrov dragega SLR-ja…

Prve SLR-je bodo srečni kupci dobili šele konec marca 2004, pa je celotna količina 3.500 vozil že skoraj razprodana. Po besedah Mercedesovega šefa Juergena Hubberta, boste morali za danes naročenega in 435.000 evrov dragega SLR-ja čakati najmanj tri leta.

Celotno količino prestižnih športnikov bodo izdelali v sedmih letih, med kupci pa so tudi taki, ki v garaži že imajo maybacha. Nekaj se je govorilo o težavah s proizvodnjo, vendar jih je Juergen Hubbert odločno zanikal, ob tem pa povedal še, da sodelovanje s partnerjem McLarnom poteka nemoteno in brez zapletov. Težave naj bi se pojavljale predvsem pri izdelavi karoserijskih delov, ki v so v celoti izdelani iz super močnih karbonskih vlaken, ki jih uporabljajo v Formuli 1. Predstavitev 626-konjskega superšportnika je bila v petek, 28.11. v Capetownu v Južni Afriki.