Volvo na pravi poti

Aktualno, Novosti

Časi se drastično spreminjajo, ženske nočejo več stati cele dneve za štedilnikom, možje si lakirajo nohte in Volvi nočejo biti več dolgočasni kvadri na štirih kolesih. Zadnji omenjeni primer je edina pozitivna sprememba v novodobnem…

Časi se drastično spreminjajo, ženske nočejo več stati cele dneve za štedilnikom, možje si lakirajo nohte in Volvi nočejo biti več dolgočasni kvadri na štirih kolesih. Zadnji omenjeni primer je edina pozitivna sprememba v novodobnem krutem svetu za moške.

Ja, ženske ne znajo niti več jajca skuhati ter tudi v postelji so se ulenile. S tem se bo že dalo nekako preživeti, če si boste prilastili novega Volva S60, ki vsekakor hoče postati švedska verzija italijanske Alfe Romeo. Športno srce! Največ popravkov je bil delež prednji del, kjer je predvsem poudarjen Volvov logotip. Zadek S60 se zaključuje po novem nekaj centimetrov nižje, zaradi česar je bila malenkost žrtvovana prostornina prtljažnika. Po želji vam na zadek prilepijo zanimiv spojlerček, ki se nekako ne ujema s celotnim dizajnom novega Volva.

Izbirati bo možno med tremi barvami karoserije ter tremi vrstami platišč. V notranjosti bo novi S60 najbolje izgledal oblečen v usnje, vendar vas bo to precej stalo. Na armaturni plošči je sedaj nekaj tudi več aluminijastih dodatkov. Na varnost Švedi seveda niso pozabili, sedaj bo S60 opremljen tudi z biksenonskimi žarometi, ki snop svetlobe usmerjajo v smer vožnje.

Vsaj nekdo se spreminja na bolje!