Spomladi osvežena

Aktualno, Novosti

Po treh letih uspešnega življenja se aktualni seriji sedem spomladi obeta osvežitev. Sedanji generaciji, ki je potolkla prodajne rekorde predhodnic, se obeta posodobljena paleta motorjev, nadgrajena notranjost, izboljšani sistem i-drive, dodelava podvozja in novi elementi…

Po treh letih uspešnega življenja se aktualni seriji sedem spomladi obeta osvežitev. Sedanji generaciji, ki je potolkla prodajne rekorde predhodnic, se obeta posodobljena paleta motorjev, nadgrajena notranjost, izboljšani sistem i-drive, dodelava podvozja in novi elementi opreme.

Posodobljeni motorji obljubljajo izboljšane zmogljivosti ob nižji porabi goriva. Dva elementa prizadevanj, ki si na prvi pogled zdita kontradiktorna, bodo skušali hkrati uresničiti trije bencinski in dva dizelska motorja. Motor 740d bo zamenjal novinec V oblike z oznako 745d, prenove je bil deležen tudi 730d. Bencinska osemvaljnika 735i in 745i bosta zamenjala 745i in 750i, različico 730i pa bo gnal šestvaljni bencinar iz modela 630i. Nespremenjen ostaja le bencinski motor V12.