Grobnik Track Day: 19. maj 2013

Avtomobilizem, Slovenija, Šport

Naslednji Track Day na hrvaškem Grobniku bo v nedeljo, 19. maja 2013. Poleg hitrih avtomobilov lahko seveda pričakujemo tudi moštvo LEMA s svojimi dirkalniki, ki jih je mogoče najeti. Omogočali bodo tudi TAXI vožnje z različnimi dirkalniki, kot so Audi R8, Renault Clio Cup, ipd… Domžalsko moštvo pa bo pripeljalo tudi povsem novi pokalni Clio […]

Naslednji Track Day na hrvaškem Grobniku bo v nedeljo, 19. maja 2013.

Poleg hitrih avtomobilov lahko seveda pričakujemo tudi moštvo LEMA s svojimi dirkalniki, ki jih je mogoče najeti. Omogočali bodo tudi TAXI vožnje z različnimi dirkalniki, kot so Audi R8, Renault Clio Cup, ipd… Domžalsko moštvo pa bo pripeljalo tudi povsem novi pokalni Clio R.S. Cup četrte generacije.

Izredno priljubljeni za najem po dirkališču so pokalni Fiat Grande Punti.

Izredno priljubljeni za najem po dirkališču so pokalni Fiat Grande Punti.

Vabljeni! “Trailer” oziroma povzetek zadnjega aprilskega Track Daya pa si poglejte v spodnjem videu.


Iztok Franko

Iztok Franko

Nekdanji urednik portala Avto.Over.Net deluje na področju avtomobilističnega novinarstva že vse od leta 2005. V svoji karieri je preizkusil že preko tisoč različnih avtomobilov. Najraje pa, kot pravi, sede v dirkalnike. V posebno čast si šteje, da je uspel dirkati proti asom svetovnega kova kot sta Fernando Alonso in Pedro De La Rosa... Trenutno živi in dela v Dubaju.

Sorodne vsebine