Ford bo predstavil novega Mustanga

Aktualno, Novosti

Ford bo 5. decembra dvignil zastor in v Evropi bo naprodaj prvi Ford Mustang iz šeste generacije legendarnega modela, ki bo naslednje leto praznoval že 50-letnico proizvodnje.

Ford bo 5. decembra dvignil zastor in v Evropi bo naprodaj prvi Ford Mustang iz šeste generacije legendarnega modela, ki bo naslednje leto praznoval že 50-letnico proizvodnje.

FORD MUSTANG 50 LET 2013Novi Mustang se premierno predstavlja svetu na štirih celinah in v šestih mestih, med katerimi je tudi Barcelona, kjer bodo na posebnem dogodku Go Further predstavili nova vozila in tehnologije, ki bodo krojili prihodnost Forda v Evropi. Dogodek si bo možno ogledati tudi na spletnem naslovu www.gofurtherlive.com, na katerem bo potekal prenos od 13.00 po srednjeevropskem času. Pri odštevanju do tega težko pričakovanega trenutka bo Ford v povezavi s Facebookom in Instagramom v naslednjih 15 dneh pokazal, kaj je Mustang pomenil milijonom občudovalcev v zadnjih 50 letih in kakšen navdih še danes prinaša ljudem na različnih koncih sveta.

“Za množice oboževalcev od Nove Zelandije do Islandije in od Šanghaja do Berlina je bil Mustang vedno več kot samo avto,” je povedal Jim Farley, izvršni podpredsednik za globalno trženje, prodajo in storitve pri Fordu in Lincolnu. “Izkušnja z Mustangom v vsakem ljubitelju avtomobilizma zaneti občutek optimizma in neodvisnosti, ki sta nam vsem v navdih.”

V pričakovanju naslednjega poglavja v Mustangovi zgodbi je Ford uporabnike Instagrama, Facebooka in drugih socialnih omrežij povabil, da z drugimi delijo svoje navdihujoče fotografije in pri tem uporabijo oznako #MustangInspires. Fotografije in videoposnetki z oznako bodo objavljeni na spletni strani http://www.mustanginspires.com/.

Farley. “Mustang je avto z največ ‘všečki’ na Facebooku in ima več kot 5,5 milijona občudovalcev. Težko bi našli boljši način, da razplamtimo vznemirjenje ob pričakovanju naslednje različice, kot z vzpodbujanjem še bolj množične izmenjave Mustangovih zgodb s pomočjo teh izjemno osebnih medijev, ki nagovarjajo naša čustva.”

Kot odgovor na navdušeno pričakovanje novega Mustanga je Ford za objavo prve slike nove različice uporabil Instagram (http://instagram.com/ford) in tako občudovalcem namignil, kaj lahko pričakujejo 5. decembra.

Fotografije, ki jih bodo posredovali navdušenci nad Mustangom, bodo navdih za 15 vrhunskih ustvarjalcev videoposnetkov na Instagramu z vseh koncev sveta, ki bodo posneli serijo kratkih spletnih filmov.

Ford bo vsak dan odštevanja objavil enega od izvirnih videoposnetkov #MustangInspires, vrhunec pa bo svetovna predstavitev novega Mustanga. Za ogled prvega videa v seriji kliknite tukaj. Gostitelj dogodka Go Further v Barceloni bo Stephen Odell, izvršni podpredsednik in Fordov predsednik za Evropo, Bližnji vzhod in Afriko, pridružili pa se mu bodo najpomembnejši člani Fordove globalne in evropske vodstvene ekipe.