Dober začetek za Roka Turka in Martino Lazar na rallyju Sredna Gora v Bolgariji

Avtomobilizem, Reli, Šport

Superspecial v mestu Panagyurishte, uvodno hitrostno preizkušnjo zadnjega letošnjega rallyja za FIA evropski rally pokal, sta Rok Turk in Martina Lazar odpeljala odlično in s Peugeotom 208 R2, katerega pripravljajo skupaj z ekipo OPV, dosegla najhitrejši čas v skupni razvrstitvi. Po uvodu po mestnih ulicah pa ju v soboto in nedeljo čaka glavni del rallyja, […]

Superspecial v mestu Panagyurishte, uvodno hitrostno preizkušnjo zadnjega letošnjega rallyja za FIA evropski rally pokal, sta Rok Turk in Martina Lazar odpeljala odlično in s Peugeotom 208 R2, katerega pripravljajo skupaj z ekipo OPV, dosegla najhitrejši čas v skupni razvrstitvi.

Turk-Lazar, Rally Sredna Gora 2015

Turk-Lazar, Rally Sredna Gora 2015

Po uvodu po mestnih ulicah pa ju v soboto in nedeljo čaka glavni del rallyja, še 153 kilometrov hitrih in širokih bolgarskih cest rallyja Sredna Gora.

Turk-Lazar, Rally Sredna Gora 2015

Turk-Lazar, Rally Sredna Gora 2015

Rok je pred nadaljevanjem rallyja optimističen: “Zavedamo se, da nas čaka težak in predvsem zelo hiter rally. Voziti bo treba na vso moč od štarta do cilja, izkoristiti vsak meter širokih cest in vseskozi voziti na idealni liniji. Vsekakor nas čaka zanimiv rally z visokimi povprečnimi hitrostmi na hitrostnih preizkušnjah!”