Citroën C1 Swiss & Me

Aktualno, Novosti, Saloni

Na 84. avtomobilskem salonu v Ženevi bo CITROËN razstavljal koncept C1 Swiss & Me, unikatno, osupljivo in izrazito različico svojega najnovejšega mestnega vozila.

Citroen C1

Na 84. avtomobilskem salonu v Ženevi bo CITROËN razstavljal koncept  C1 Swiss & Me, unikatno, osupljivo in izrazito različico svojega najnovejšega mestnega vozila. 

Citroen C1

C1 Swiss & Me, ki na najboljši možni način ilustrira možnosti za individualizacijo podobe novega CITROËNA C1, je odet v barve Švice in spominja na Ženevo, kjer bo svetovni javnosti tudi premierno predstavljen. Ženeva, ki kot legendarno mesto v svetovnem merilu slovi po tem, da nudi najboljšo kakovost za življenje, je poleg tega tudi idealen teren za igro najnovejšega modela, ki z užitkom premaguje ovire v tem mestu.

Citroen C1

Posebna pozornost je bila posvečena grafični obliki in barvam z dvobarvnim učinkom, ki združuje rdečo streho s švicarsko zastavo in ostale dele karoserije v biserno beli barvi. Koncept izpostavlja tudi dinamične zmogljivosti novega CITROËNA C1 preko podaljškov blatnikov in ločenega vzdolžnega nosilca, širokih kolotekov in izpušne cevi na sredini zadnjega odbijača. Koncept CITROËN C1 Swiss & Me, v katerem pride miselnost novega CITROËNA C1 še bolj do izraza, je idealen partner za vsakodnevne potrebe ter se z lahkoto in nagajivo poigrava z ovirami v mestu.