CITROËN C-XR CONCEPT

Aktualno, Novosti, Saloni

Dinamičnost in izjemno velika rast kitajskega trga sta CITROËN spodbudila, da bo na avtomobilskem salonu v Pekingu predstavil konceptno vozilo CITROEN C-XR Concept. Koncept nudi moderen pristop k športnemu terenskemu vozilu, ki sloni na vrednotah znamke CITROËN: izrazit dizajn, izjemno udobje, podedovano iz strokovno podkovanega CITROËNOVEGA znanja in tehnološko izpopolnjene rešitve, ki so usmerjene k […]

Citroen CX R

Dinamičnost in izjemno velika rast kitajskega trga sta CITROËN spodbudila, da bo na avtomobilskem salonu v Pekingu predstavil konceptno vozilo CITROEN C-XR Concept. Koncept nudi moderen pristop k športnemu terenskemu vozilu, ki sloni na vrednotah znamke CITROËN: izrazit dizajn, izjemno udobje, podedovano iz strokovno podkovanega CITROËNOVEGA znanja in tehnološko izpopolnjene rešitve, ki so usmerjene k učinkovitosti.

Citroen CX R

Ta koncept naznanja prvega športnega terenca, ki je plod kooperacije CITROËN in DONGFENG Motor Group, s katerim namerava slednja na Kitajskem zavladati tržnemu razredu v naglem porastu (skoraj 3 milijoni primerkov v letu 2013, kar je za več kot 50 % več kot v letu 2012). Koncept CITROËN C-XR Concept se ponaša z nemudoma prepoznavnim kompaktnim stilom in odločnim značajem športnega terenca, ki hkrati združuje eleganco in vzdržljivost. Eleganco preko skladnih razmerij in dovršenih slogovnih potez. Vzdržljivost po zaslugi svoje širine ter funkcionalnih in estetskih atributov, iz katerih se je porodila njegova športno-terenska identiteta.

Citroen CX R

Preko tehnološko izpopolnjenega in čutnega pristopa k udobju koncept CITROËN C-XR Concept dokazuje, da je bil deleže celotnega strokovno podkovanega znanja znamke CITROËN, s čimer vozniku in potnikom ponuja neprimerljiv občutek varnosti in jim zagotavlja dobro počutje. Vizualno udobje za voznika, ki ima po zaslugi intuitivnega položaja za vožnjo po zgledu petvratnih limuzin in privzdignjenega podvozja neoviran pregled nad cestiščem, tako da se lahko povsem brez skrbi poda na pot. Udobje na cesti po zaslugi tipskega podvozja izpod strokovnih rok znamke CITROËN, ki daje vozniku občutek nadzora nad volanom, hkrati s tem pa ublaži nepravilnosti cestišča. Bivalno udobje in dobro počutje vseh potnikov po zaslugi velike medosne razdalje – najdaljše v njegovem avtomobilskem razredu – za zagotovitev izjemne kakovosti bivanja tako na prednjih kot tudi zadnjih sedežih.