Citroën Berlingo Mountain Vibe Concept

Novosti

Novi Citroën Berlingo bo predstavljen 2. marca na avtomobilskem salonu v Ženevi. Zgolj nekaj dni pred razkritjem serijske različice bo predstavljeno tudi konceptno vozilo. Na avtomobilskem salonu v Ženevi bo novi Citroën Berlingo predstavljen v energični in igrivi različici. Mountain Vibe Concept vabi, da čisto vsak trenutek doživimo čim bolj intenzivno, zato predlaga predvsem naravo, prostočasne dejavnosti in […]

Novi Citroën Berlingo bo predstavljen 2. marca na avtomobilskem salonu v Ženevi. Zgolj nekaj dni pred razkritjem serijske različice bo predstavljeno tudi konceptno vozilo.

Na avtomobilskem salonu v Ženevi bo novi Citroën Berlingo predstavljen v energični in igrivi različici. Mountain Vibe Concept vabi, da čisto vsak trenutek doživimo čim bolj intenzivno, zato predlaga predvsem naravo, prostočasne dejavnosti in uživanje življenja, ki je polno priročnosti in intenzivnih občutkov. Je svež in funkcionalen ter odpira vse možnosti za pobeg v neznano in svobodo.

berlingo-2015

S svojim zunanjim dizajnom želi iz nas izvabiti željo po odkrivanju najbolj neobljudenih poti. Topografske linije kot pravi simbol vozila krasijo karoserijo in vabijo na vožnjo izven utrjenih poti ter na spoznavanje najrazličnejših terenov. Izvirna grafika svetle rožnate barve poimenovane InfraPink dodatno poudari značajske lastnosti tega koncepta. Rožnata barva InfraPink, ki obdaja celo prednji meglenki, se idealno prilega zeleni barvi Alep karoserije, skupaj pa tvorita nežen, svež in optimističen barvni duet.

Stil zunanjosti vozila XTR dopolnjujejo ojačitve na blatniških koših in spodnjem delu karoserije. Pnevmatike so opremljene s snežnimi verigami rožnate barve, nosilni drogovi strešnega prtljažnika pa so obdani s penasto oblogo InfraPink. Vse skupaj mu daje videz veselega, modernega in tehnološko dovršenega pustolovca. Ker je vozilo opremljeno s funkcijo Grip Control, si ga lahko enostavno predstavljamo, kako premaguje švicarske Alpe, medtem ko je njegov prostoren prtljažnik poln planinske športne opreme: plezanje, deskanje na snegu ali krpljanje.

V notranjosti so sedeži prekriti s klasično in tehnološko izpopolnjeno tkanino Gris Liberia z rožnatimi okrasnimi šivi InfraPink. Dekorativni dodatki notranjosti so preprosti in hkrati elegantni.