Chevrolet Trax na že od 14.990 EUR

Aktualno, Novosti

Chevrolet Slovenija je objavil cenik za novo majhno športno-terensko vozilo Chevrolet Trax, ki bo na voljo od 14.990 evrov (vozilo s paketom opreme LS in 1,6-litrskim motorjem z močjo 85 kW). V Chevroletove prodajne salone bo prispel junija 2013.  Trax bo na voljo s tremi paketi opreme. Vozilo z najvišjim razredom opreme bo stalo 20.690 […]

Chevrolet Slovenija je objavil cenik za novo majhno športno-terensko vozilo Chevrolet Trax, ki bo na voljo od 14.990 evrov (vozilo s paketom opreme LS in 1,6-litrskim motorjem z močjo 85 kW). V Chevroletove prodajne salone bo prispel junija 2013. 

Trax bo na voljo s tremi paketi opreme. Vozilo z najvišjim razredom opreme bo stalo 20.690 evrov, opremljeno pa bo z vrsto priročnih funkcij, kot je radio s povezavo Chevrolet MyLink. Chevrolet MyLink prikazuje vsebino pametnega telefona na 7-palčnem barvnem zaslonu na dotik z visoko ločljivostjo.

Chevrolet-trax-2012-v-parizu-bo

Sistem omogoča tudi preprost dostop do osebnih seznamov predvajanja, galerij slik, telefonskih imenikov ter drugih shranjenih datotek in podatkov. Podpira tudi internetni radio TuneIn, pametnega pomočnika Siri Eyes Free in navigacijsko aplikacijo BringGo, ki jo lahko prenesete v združljive pametne telefone.

Kupci vozil s tehnologijo Chevrolet MyLink in z združljivim telefonom iPhone*, ki ga poganja operacijski sistem iOS 6, lahko sistemu Siri naročijo, da izvaja številne naloge, medtem ko bodo njihove oči usmerjene na cesto, roke pa varno na volanu.

Trax združuje okretnost majhnega avtomobila in vsestranskost športno-terenskega vozila, zaradi česar je idealen za sodobne mestne raziskovalce. Kupci višjega razreda opreme bodo navdušeni nad popolnoma pregibnim sprednjim sovoznikovim sedežem, ki omogoča prilagajanje predmetom do dolžine 2,3 metra. Prav jim bo prišla tudi 230-voltna vtičnica, ki jo je mogoče uporabiti za polnjenje prenosnih računalnikov in drugih elektronskih naprav, ne da bi potrebovali adapter. 

Številni prostori za shranjevanje predmetov vključujejo dva predala v armaturni plošči s priključkom USB in vhodom za zunanje naprave, ki omogočata diskretno priključitev naprav iPod, pametnih telefonov in drugih elektronskih naprav.

Ponudba pogonskih sklopov vključuje 1,4-litrski bencinski motor s turbopolnilnikom, ki razvije moč 140 KM (103 kW), 1,6-litrski bencinski motor in 1,7-litrski dizelski motor, ki razvije moč 130 KM (96 kW). Kupci bodo lahko izbirali med različicama s pogonom na sprednji kolesi in pogonom na vsa štiri kolesa. Vse različice z ročnim menjalnikom so opremljene s tehnologijo Start/Stop. Trax je na voljo s pogonom na sprednji kolesi (FWD) in pogonom na vsa štiri kolesa (AWD).

Nivoji opreme so LS, LT in LT+.

Nivoji opreme so LS, LT in LT+.

Trax bo ob večji Captivi dopolnil Chevroletovo sodobno ponudbo na podlagi 75-letnih izkušenj izdelave in prodaje odličnih športno-terenskih vozil.