Aplikacija: Velika pomoč v avtomobilu!

Aktualno, Zanimivosti

Svet je ugledala popolnoma brezplačna aplikacija za mobilne telefone R2S-Road2Services. Aplikacija bi lahko bila od velike pomoči voznikom, ki potujejo na Hrvaško na dopust.

Svet je ugledala popolnoma brezplačna aplikacija za mobilne telefone R2S-Road2Services. Aplikacija bi lahko bila od velike pomoči voznikom, ki potujejo na Hrvaško na dopust. Dostopna je za Android & iOS platforme.

Novost, ki odganja strah pred potovanjem na dopust.

Novost, ki odganja strah pred potovanjem na dopust.

R2S vam pomaga poiskati najbližjo pomoč v primeru bilo kakšnega problema z vozilom ali kaj več!

Če potujete na Hrvaško na dopust ali greste skozi Slovenijo ali Avstrijo, prevzemite kompletno brezplačno aplikacijo R2S. V njej boste našli najpomembnejše informacije za voznike in tudi ostale. V bazi podatkov se nahaja preko 30.000 subjektov do končnih storitev, do katerih boste enostavno prišli z navigacijo ali enostavno izbranim telefonskim klicem. Aplikacijo lahko uporabljate v petih jezikih in je dostopna za Android & iOS mobilne aparate. R2S vam je v pomoč tudi ko nimate vključen mobilni internet na svojem telefonu!

Aplikacija se lahko prevzame…

– App Store: https://itunes.apple.com/hr/app/road2services/id532571056?mt=8

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.calyx.road2services&hl=hr

Poleg tega lahko na Facebook strani Road2Services preberete članke iz različnih medijev, ki so jih o tem pisali v HR, SLO, AVS, SK, HU in BiH.