7 nasvetov uporabnikov aplikacije DRAJV

PR novica, Zanimivosti

Nekateri pravijo, da aplikacija DRAJV ne omogoča doseganja 25-odstotnega popusta na avtomobilsko zavarovanje.

Nekateri pravijo, da aplikacija DRAJV ne omogoča doseganja 25-odstotnega popusta na avtomobilsko zavarovanje. Drugi trdijo, da gre, a samo z varno vožnjo po avtocesti. Pa še ta mora biti zelo počasna in previdna, dodajajo tretji. Pa je vse to res?

Pri najbolj zvestih uporabnikih smo preverili, kako aplikacijo DRAJV uporabljati čim bolj učinkovito.

1. Za 25 % popusta potrebujete več časa

Jure pravi, da je za 25 % popusta vozil 9 mesecev. Marku je podvig uspel v 10 mesecih.

Kako do 25 % popusta? Vsaj 300 posnetih km v najmanj 10 vožnjah vam prinaša 5 % popusta pri avtomobilskem zavarovanju; po 300 km lahko s snemanjem dobrih voženj nadaljujete ter vsak mesec popust povečate še za 1 % za prevoženih vsaj 100 km mesečno, oziroma za 2 % za prevoženih vsaj 200 km mesečno.

Enako je masimalen popust v 10 mesecih uspelo zbrati tudi Roku. Pojasnjuje, da je prvi mesec pridobil 7 % (5 % za 300 prevoženih kilometrov in nato 2 % za 200 km), kasneje pa 2 % vsak mesec do skupno 25 % popusta. »Na začetku je bilo težko dobiti 100 % za oceno vožnje, bil sem napet in zelo pazljiv na vsakem ovinku,« še dodaja.

Jure je prepričan, da je treba vztrajati in na začetku nekaj časa voziti samo kratke relacije, pozneje pa jih podaljševati: »Čez čas ti prideta predvidevanje in pazljivost v kri.«