10 centov cenejše gorivo na Petrolu, povej naprej!

PR novica

Nove odjemalce, ki bodo sklenili enoletno pogodbo o dobavi električne energije iz Petrola, bomo nagradili s cenejšim gorivom. In to kar za 10 centov. Preverite sami ali pa nas priporočite svojim prijateljem. Cena goriva za nove odjemalce električne energije iz Petrola je nižja za 0,1 evro za prvih 400 litrov goriva za avto na vseh […]

Nove odjemalce, ki bodo sklenili enoletno pogodbo o dobavi električne energije iz Petrola, bomo nagradili s cenejšim gorivom. In to kar za 10 centov. Preverite sami ali pa nas priporočite svojim prijateljem.

Cena goriva za nove odjemalce električne energije iz Petrola je nižja za 0,1 evro za prvih 400 litrov goriva za avto na vseh Petrolovih bencinskih servisih.

Kako do nižje cene goriva?

Do 31. maja na bencinskih servisih Petrola izpolnite pogodbo o dobavi električne energije ter ji priložite zadnji račun za elektriko ter vse skupaj oddajte na bencinskem servisu. Izpolnite še pristopno izjavo za Petrol klub, vse ostalo pa je naša skrb! Poskrbeli bomo, da boste kar najhitreje že lahko točili gorivo po znižani ceni!

elektrika_10centov_450px

Več informacij o ponudbi boste prejeli tudi s klicem na brezplačno telefonsko številko 080 22 66.

www.petrol.si

Oglasno sporočilo