Licitacija za unikatnega quba

Aktualno

Vsi, ki imajo radi posebna in unikatna vozila, ki imajo svoj slog in radi izstopajo, imajo sedaj posebno priložnost: na spletnem mestu www.fiatqubo.si se bo 1. aprila začela spletna licitacija za unikatno predelani fiat qubo special edition.

9E77ADE8-553F-11E0-AFAE-F0AC66B94067Vsi, ki imajo radi posebna in unikatna vozila, ki imajo svoj slog in radi izstopajo, imajo sedaj posebno priložnost: na spletnem mestu www.fiatqubo.si se bo 1. aprila začela spletna licitacija za unikatno predelani fiat qubo special edition.

 
Fiat qubo 1.3 multijet 16v so v ekskluzivnega privlačneža predelali pri A3M, vozilo ima dvoletno osnovno in kasko zavarovanje Zavarovalnice Triglav, Petrol klub kartico za gorivo v vrednosti 1.000 EUR, Debitelov mobilnik Samsung i7500 galaxy, bodočega lastnika pa v avtomobilu čakajo tudi sončna očala Gloryfy G3. Skupna vrednost je 22.015 evrov, izklicna cena 50 evrov.
 
Licitacija bo od 1. aprila potekala na spletnem mestu www.fiatqubo.si, 24 ur na dan, sodelujejo pa lahko vsi državljani Evropske unije, starejši od 15 let, s stalnim bivališčem v Republiki Sloveniji.
 
Sodelovanje na licitaciji je enostavno: po opravljeni registraciji na www.fiatqubo.si, udeleženci licitacije dnevno prejmejo 10 žetonov, s katerimi objavljajo svoje ponudbe. Žetoni so brezplačni. Število žetonov pa si lahko povišajo tako, da k sodelovanju na licitacijo Fiat Qubo Special Edition povabijo svoje prijatelje. Za vsakega povabljenega prijatelja, ki se tudi uspešno registrira, dnevno prejmejo 5 dodatnih žetonov. Dnevno neporabljeni žetoni se ne prenašajo v naslednji dan.
 
Z ekskluzivnim qubo special edition se bo odpeljal tisti, ki na licitaciji ponudi najvišji znesek, ponudba oziroma cena pa se ne zviša v roku 48 ur, s čimer je licitacija končana.
 
Vsi udeleženci licitacije, ki do 31. marca k sodelovanju povabijo svoje prijatelje, sodelujejo tudi v nagradnem žrebanju za 4 mobilnike i7500 galaxy z debikartico.
 
Vse podrobnosti o vozilu in nagradni igri, video posnetki o predelavi ter Splošni pogoji licitacije in nagradne igre so na voljo na spletnem mestu licitacije www.fiatqubo.si.